Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Utánpótlás-híradó

U19

MTK - ETO FC Győr 3-0 (1-0)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont. V.: Barta.

ETO FC: Kantó – Szabados (Fendrik), Lasz, Molnár M., Tamás (Kovács Z.), Rébék, Tuboly, Hanzli (Marius), Szalka (Varga M.) Molnár R., Ignácz. Edző: Tóth László.

Tóth László: - A bajnokaspirás ellen léptünk pályára, ahol több, már felnőtt NB I-es rutinnal rendelkező játékos is játszott. Ennek megfelelően, szinte végig irányították a mérkőzést, és annak ellenére is, hogy voltak jó periódusaink és 1-0-nál két labdánk is az egyenlítéshez, a hazaiak megérdemelten nyerték meg a találkozót. A játékosaim mindent megtettek, csúsztak, másztak, ezért hálás vagyok nekik, a szívüket otthagyták a pályán, de a minőség ma hiányzott. Az MTK-nak gratulálunk a bajnoki címhez!

 

U17

Gyirmót SE Győr - ETO FC Győr 0-2 (0-0)

Győr, Alcufer Stadion. V.: Farsang.

ETO FC: Mátyus – Bognár (Moharos), Csáki, Kulcsár, Óvári, Vingler (Urblík), Horváth M. (Balogh Á.), Németh O., Deákovits, Mázsás (Bajtel), Lacza (Balajthy). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Mázsás, Urblík.

Laczkó János: - A Gyirmót elleni mérkőzés első félidejében a begyakorolt szituációkat védekezésben nem elég agresszíven, míg támadásban nem elég pontosan hajtottuk végre. Második félidőre a játékunk jobbá vált, és két szép gólt szereztünk. Nehéz mérkőzés volt egy szervezett ellenfél ellen. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U15

ETO FC Győr – Illés Akadémia 3-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Fuhrmann.

ETO FC: Huszár – Selyem, Jankovics, Schmáler, Mészáros, Umathum, Bakó (Vukk), Heczeg, Szép, Rátonyi (Garai), Tollár (Hancz). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Herczeg, Schmáler, Hancz.

 

U14

ETO FC Győr – Illés Akadémia 1-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Horváth M.

ETO FC: Kocsis – Zója, Varga Máté, Csorba N., Herczeg (Szecsődi M.), Árpási (Csorba T.), Varga Márton, Beődi (Gueth), Szerémi (Pénzes), Csorba D., Barna (Szecsődi B.). Edző: Herczeg Miklós.              

Gsz.: Árpási.

Herczeg Miklós: - Összességében fölényben játszottunk, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg, ezért hiába szereztük meg a vezetést, elég volt hátul egy kihagyás, kiegyenlítettek a vendégek.

 

U13

ETO FC Győr - ZTE 2-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Dombi.

ETO FC: Hajczinger – Csizmazia, Bősze, Prettenhoffer, Mészáros Á., Lukácsy, Somogyi, Molnár Z., Méhes, Algács N., Járeb. Csere: Szabó K., Kern, Borbély, Pomper. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Algács, Mészáros Á.

Sárközi Attila: - Nagyon nehéz utolsó meccsen vagyunk túl, ahol nagyon összeszedetten, és kevés hibával játszottunk. Támadásban és védekezésben is kompakt volt a csapat. Méltó befejezése ennek az egészen hosszú szezonnak! Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez és mai teljesítményhez, játékhoz és a győzelemhez!

 

U13 villámtorna – Siófok, Bozsik Sportcentrum.

ETO FC Győr - Honvéd 0-3

ETO FC Győr - Debrecen 1-0

ETO FC: Hajczinger, Csizmazia, Prettenhoffer, Mészáros Á., Lukácsy, Bősze, Somogyi, Csiszár- Peidl, Molnár Z., Méhes, Algács, Szabó L., Szabó K., Havasi, Kern, Borbély, Pomper, Hideg, Járeb. Edző: Sárközi Attila.

Sárközi Attila: - Az első meccsen egy fizikálisan nagyon erős csapat ellen játszottunk. Az elején nehezen találtuk meg a ritmust, de aztán szép lassan jó elvekben játszottunk. Pontosan, gyorsan, szép támadásokat vezetve. A rögzített helyzeteknél sokkal koncentráltabbnak kell lenünk! A második meccsen a Debrecen ellen az egész mérkőzés alatt nagy fölényben játszottunk, gyors ritmusban, sokat kombinálva, sok helyzetet kialakítva. Gratulálok a csapatnak mind a két mérkőzéshez, és az egész éves teljesítményhez!

 

U12 (06.03.)

ETO FC Győr - ZTE 0-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Fehér V.

ETO FC: Lengyel (Deli) - Bognár Á., Pécskai, Cserny, Kiss B. (Mészáros Zs.), Adi, Vitális N., Ölbei, Czelter (Kovács B.). Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - Az egész mérkőzés alatt lassan járattuk a labdát, ritmustalanul, gyengén játszottunk. Néhány rövidebb periódust leszámítva nem uraltuk a mérkőzést. Ezúttal nyomás alatt a labdakihozatalainkba több szarvashiba is csúszott, a középpályán súlytalannak tűntünk a párharcokban, az előre játékunkból pedig hiányzott a frissesség, dinamika. Jellemző a mai játékunkra, hogy szinte menekültünk a labda elől, fáradt csapat benyomását keltettük. Csalódott vagyok, mert nagyon készültünk a veretlen ZTE ellen. Kicsit elfogytunk az év végére, de még két edzőmérkőzés vár ránk ebben a szezonban, ahol mindenképpen javítani szeretnénk.

 

U12 villámtorna - Siófok, Bozsik Sportcentrum.

ETO FC Győr - DVSC 2-1

ETO FC Győr - Siófok 1-0

ETO FC Győr - Honvéd 0-1

ETO FC: Lengyel, Almási, Bognár Á., Pécskai, Cserny, Hernádi, Horváth V., Kiss B., Mészáros Zs., Adi, Vitális N., Ölbei, Tóth-Ludvai, Kovács B., Czuppon. Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - Nagyszerű villámtornán vettünk részt, négy jóképességű, jól felkészített csapat körmérkőzéseiből rengeteget tanultunk, mert ezen a napon az összesen 3x30 perc játékidő alatt mindenkinek a tudása legjavát kellett nyújtania. A csütörtöki ZTE elleni mérkőzéshez képest sokkal frissebben, bátrabban játszottunk, és ez magával hozta azt is, hogy sokkal kezdeményezőbbek, aktívabbak voltunk támadásban. A védekezésünk néhány helyezkedési hibát leszámítva végig stabil volt, összességében több jó egyéni teljesítményt is láttam.  Csapatunkban több próbajátékos is részt vett a tornán, akik jó benyomást tettek rám.

 

U8 – minitorna

Résztvevő csapatok:

Illés Akadémia

Videoton

ETO FC Győr

ETO FC: Fördős Olivér, Szarka Olivér, Klema Dominik, Erős Donát, Csemez Dávid, Sárkány Kristóf, Stum Soma, Adi Abigél, Kovács Konrád. Edző: Csonka Gyula

Csonka Gyula: - Le a kalappal a kis focisták előtt! Mindent megtettek ebben a nagy melegben is az ETO-címerért. Jó játékkal, négy mérkőzésből hármat megnyertek. Szép volt!

 

Leány U9-U11

Budaörs U9 – ETO FC Győr U9 1-17

Budaörs U11 – ETO FC Győr U11

Szabó Tibor, edző: - Igazán impozáns környezetben csaptunk össze edzőmérkőzésen a Budaörs korosztályos együtteseivel. Kajdy Janka, edző kollégám és csapatai nagyon kedvesen fogadták az ETO FC U9-U11 lánykáit. A mérkőzéseket elég nagy hőségben, de annál nagyobb akarattal játszottuk le.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, ahol ezúttal felemás hetet zártak fiataljaink.

Győztes gól a Puskás ellen

Győztes gól a Puskás ellen

Az ETO FC Győr jelenleg 4. helyen álló U16-os csapata jó formának örvend, elmúlt három mérkőzésén egyaránt győztesen hagyta el a pályát. Bognár Zsolt tanítványai legutóbb hazai környezetben a Puskás Akadémia csapatát győzték le 1-0-ra Balogh Ákos góljával.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Ezúttal is eredményes hetet zártak pályára lépő utánpótlás-csapataink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink