Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Megtartotta ballagási ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

A járvány miatt több mint egy hónappal később, de megtartotta ballagási ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium 2016-2021-es évfolyama ma délelőtt 10 órakor az ETO Stadionban.

Megtartotta ballagási ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Elbúcsúztatta végzős évfolyamát a Fehér Miklós Gimnázium. A rendkívüli időpont miatt a ballagók már túl vannak az érettségin, így teher nélkül, boldog mosollyal élvezhették az ünnepséget. Beszédet mondott Horváth Zsolt igazgató, a végzősök nevében Balogh Ábel köszönt el. A ballagást Czingráber Péter konferálta, emellett verset mondott Farkas Balázs, Orosz Adrián és Gaál Rebeka is. Az iskoláért és a közösségért végzett kiemelkedő munkájáért a tantestület Balogh Ábelt díjazta.

A 2016-2021-es ballagó osztály névsora:

Balogh Ábel
Bartus Balázs Csaba
Csernyicki Szerhij
Csonka Bálint
Hanzli Péter
Hidi M Sándor
Kovács Ottó Benjamin
Lovász Ákos
Márton Adrián
Molnár Máté Ferenc
Pacsuta Dóra
Pál Milán
Sipőcz Bence Zoltán
Somogyi-Bakos Bence
Szabó Tamás
Szalka Máté
Szamosi Tamás
Szentes Dávid
Tamás Kornél
Tóth Patrik Attila
Varga Marcell Nataniel

Osztályfőnök: Dékány Ernő.

A ballagók közül hat fő (Hanzli Péter, Hidi M Sándor [jelenleg: Vasas FC], Márton Adrián, Sipőcz Bence, Szabó Tamás és Szalka Máté) már bemutatkoztak az ETO FC Győr felnőtt csapatában, Pacsuta Dóra női NB I-es csapatunk stabil tagja, összesen pedig kilenc végzős játszik jelenleg is az ETO valamelyik csapatában.

Gratulálunk a ballagóknak, és további sok sikert kívánunk mindannyiuknak az életben!

Kapcsolódó képek

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink