Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

NB III-as osztályozó: Győrött az első felvonás

Vasárnap 16 órától hazai pályán játssza az osztályozó első mérkőzését a megyei első osztályú bajnokság aranyérmese, az ETO Akadémia. Fiataljaink, a többségében külföldi játékosokkal érkező Hidasnémeti csapatát fogadják, abban a reményben, hogy magabiztos előnnyel utazhatnak jövő héten a borsodi visszavágóra. Együttesünk nagyon bízik abban, hogy az ETO-szurkolók nagy számban kilátogatnak majd a találkozóra, hiszen buzdításuk sokat jelenthet a döntő csatában.

NB III-as osztályozó: Győrött az első felvonás

 Gőzerővel készül az NB III-as osztályozóra az ETO Akadémia. (Érdekesség, hogy a kiírás szerint, ezúttal csak a 2000. január 1. után született játékosok léphetnek pályára együttesünkben, kiegészülve négy, úgynevezett túlkoros labdarúgóval.) Király József edző csapata, természetesen ahogy a bajnokságot, ezt a mérkőzést sem veszi félvállról, és azzal a céllal lép pályára vasárnap, hogy a visszavágóra előnnyel utazhasson, és jövőre már az NB III-ban kezdhesse meg a szereplést. A szakmai stáb rendelkezésére álló információkat áttanulmányozták, és felkészítették a csapatot a párharcra.

- Természetesen az összes lehetséges információt begyűjtöttünk a hétvégi ellenfelünkről – mondta Király József. - Tisztában vagyunk vele, hogy több rutinos, magasabb osztályt megjárt labdarúgó is szerepel a keretükben, emellett abban is biztosak vagyunk, hogy hasonló céllal lépnek pályára, mint mi, hiszen, ha idáig eljutottak, ők is szeretnék kiharcolni a magasabb osztályba jutást. Ettől függetlenül nekünk csak a saját játékunkkal kell foglalkoznunk, és ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre. Semmiképpen sem szabad, hogy játékosaink görcsösség váljanak a tét miatt, ha úgy játszik a csapat, ahogy valójában tud, úgy gondolom, biztosan megnyerhetjük a párharc első mérkőzését.  

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink