Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kiemelkedő szereplés a kiemelt bajnokságban: bravúr bronz a lányoknál

A hatalmas hajrájának köszönhetően – az utolsó tíz mérkőzését megnyerte az együttes -, bronzérmet szerzett leány U19-es csapatunk az országos kiemelt bajnokságban. Az utolsó forduló eredményeinek köszönhetően a pontvadászat lefújása előtt sikerült megelőzniük az Astra és az MTK gárdáját, így a Puskás és a Debrecen mögött harmadik lett együttesünk.

Kiemelkedő szereplés a kiemelt bajnokságban: bravúr bronz a lányoknál

A Süle János edző vezette leány U19-es csapatunk hatalmas eredményt ért el azzal, hogy a bajnokság végén oda ért a 3. helyre. Fiatal hölgyeink óriási hajrájuknak köszönhetően megérdemelten gyűjtötték be a bronzérmet, ugyanis nem akármilyen sorozatot produkáltak, utolsó tíz mérkőzésüket egyaránt megnyerték. Elévülhetetlen érdemei voltak a dobogós hely megszerzésében Sali Rebekának, aki az NB I-es felnőtt csapatnak is meghatározó játékosa.

- Ugyan nem minden mérkőzésen tudtam részt venni, hiszen kerettag vagyok a felnőtteknél is, viszont amikor csak tudtam, játszottam az ifiben és minden erőmmel azon voltam, hogy segítsem a csapatot – kezdte Sali Rebeka. - Úgy gondolom, hogy az ősz, és a tavaszi szezon első fele egy kicsit gyengébb volt, de a végére sikerült összeszedni magunkat, ami az eredményeken is megmutatkozott, hiszen az utolsó tíz mérkőzésünket egyaránt megnyertük. Az idei évtől elkezdtünk akadémiaként működni, kiválóak a feltételek, hogy minőségi munkát tudjunk végezni a jövőben is. Természetesen az elsődleges célom, hogy az NB I-ben minél többször lépjek pályára, de mivel még jövőre is beleférek az U19-es korosztályba, így, ha szükség lesz rám, megpróbálok segíteni a játékommal, gólokkal, vagy gólpasszokkal.

Süle János nagyon elégedett csapata idei szezonban nyújtott teljesítményével, és már izgatottan várja a következő idényt.

- Összetetten kell néznünk az egész szezont. Nem volt könnyű az idei bajnokság, főleg az első fele – kezdte Süle János. - Nagyon fiatal csapattal vágtunk neki az NB I-nek, ám kiderült közben, hogy azért még nagy falat ez nekik. Nagyon tehetségesek és ügyesek a lányok, de kompletten, csapatként ez még sok volt nekik. Így történt meg, hogy télen az utolsó helyen állt a csapat az élvonalban. Ez természetesen nagyban érintette az U19-es gárdát is. Nem akartuk a lányokat túlterhelni, kíméltük őket, tehát nem nagyon tudtak a saját korosztályukban játszani, és így az U16-ból töltöttük fel keretet. Az átigazolási szezonban aztán sikerült megerősíteni az első csapatot, tudtunk igazolni, ezáltal a fiatalok többször játszhattak a saját korosztályukba. Ott pedig nagyon jók, sőt, azt gondolom, hogy posztokra lebontva a legjobbak a mezőnyben. Az őszi szezonban nagyon sok kötelezőnek gondolt meccset nem sikerült behúznunk, ebből kifolyólag tizenegy pont hátrányt szedtünk össze a harmadik helyezettel szemben. Hatalmas eredmény, hogy ezt, a kiváló tavaszi szereplésünkkel le tudtuk dolgozni. Nem elhanyagolható, hogy az olyan riválisokat, mint például az MTK és a Fradi, nagy különbséggel győztük le. Titkon kitűztük ezt a bronzérmet, nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült is elérni. Mindig szeretnénk a legjobbak lenni, úgy is kell neki vágnunk a következő bajnokságban, hogy meg akarjuk nyerni. A háttérben már folyik a munka a következő szezon csapatának kialakításán, az akadémiák kialakulása miatt nagy versengés van a tehetséges lányokért, de véleményem szerint, ebben is sikeresek leszünk, és egy nagyon erős csapat alakul ki jövőre is.

További híreink

Szegeden fogadja Szerbiát a női válogatott

Szegeden fogadja Szerbiát a női válogatott

Margret Kratz csapata június 7. és 14. között kétszer is megmérkőzik a szerb válogatottal a Szent Gellért Fórumban. A szövetségi kapitány hétfőn kihirdette az összetartás keretét, amelyben az ETO-t Nagy Fanni fogja képviselni. Szőcs Réka és Kovács Laura kisebb sérülés miatt most nem vesz részt az összetartáson. A felkészülési találkozókra szerdán indul a jegyértékesítés, 1000 forintért lehet belépőt váltani.

AZ IDEGENBELI SIKER ÖTÖDIK HELYET ÉRT!

AZ IDEGENBELI SIKER ÖTÖDIK HELYET ÉRT!

A Simple Női Liga utolsó fordulójában az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata a Kelen SC vendégeként, az ötödik hely megszerzéséért lépett pályára. Végig meggyőző játékkal, Öreg és Oláh találataival az ETO-s lányok két gólos győzelmet arattak a keményen küzdő hazaiak ellen. Szép volt csajok!

A hölgyeknél az ötödik hely a tét

A hölgyeknél az ötödik hely a tét

A Simple Női Liga utolsó, 21. fordulójában az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata Csepelen, a sereghajtó Kelen otthonában lép pályára szombaton 15 órától, és próbálja tovább növelni pontjai számát a már biztos bentmarardás tudatában is.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink