Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Osztályozó egy nemzetközi csapat ellen

Tegnap délelőtt megkapta ellenfelét az NB III-as osztályozóra az ETO Akadémia. Fiataljaink a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnok Hidasnémeti VSC csapatával találkoznak, a feljutás két mérkőzésen dől majd el. Az első összecsapást Győrben rendezik vasárnap 16 órától.

Osztályozó egy nemzetközi csapat ellen

Az ETO Akadémia, már aranyérmesként, múlt héten lejátszotta utolsó mérkőzését az idei megyei első osztályú bajnokságban. Akadémistáink amellett, hogy gőzerővel készültek tovább, várták az ellenfelet az osztályozóra, s kedden délelőtt meg is kapta, mégpedig a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnok Hidasnémeti gárdáját, amelyben nagyon kevés magyar játékos, de annál több szlovák, ukrán, sőt afrikai légiós található. A feljutás két mérkőzésen dől el, az elsőt hazai pályán, az ETO Stadionban játsszák fiataljaink, ahova a belépés ingyenes lesz, és továbbra is az érvényben lévő kormányrendelet szerint, vagyis védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatásával, illetve a védettséget igazoló applikáció bemutatásával lehetséges a helyszínen szurkolni. Belépés csak a főpénztár felől, az ott kérhető regisztrációs jeggyel lesz lehetséges.

Király József edző egyértelmű célja, hogy csapata jövőre az NB III-ban szerepelhessen, és ennek érdekében mindent meg is fognak tenni a következő két összecsapáson:

- Amennyire csak lehetett, informálódtunk az ellenféllel kapcsolatban -kezdte Király József. - Nem számítunk könnyű mérkőzésre, hiszen egy szintén bajnokcsapatról beszélünk, amelynek a kerete tele van rutinos játékossal, emellett több idegenlégiós is szerepel az együttesükben. Hazai pályán kezdjük a párharcot, szeretnénk mindenképp előnnyel utazni a visszavágóra. A fiúk motiváltak, tisztában vannak vele, hogy mennyi minden függ ettől a két mérkőzéstől, ezáltal a munkájukkal és hozzáállásukkal sincs probléma. Folyamatosan keményen dolgozunk, nekünk nem is lehet más célunk, mint győztesen kikerülni az osztályozóból!

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink