Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, ahol ezúttal felemás hetet zártak fiataljaink.

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr-Budapest Honvéd-MFA 0-0

Győr, ETO Park. V.: Rózsa.

ETO FC: Ruisz – Szabados (Rébék), Wágenhoffer (Lasz), Pereira, Tamás, Tuboly, Vitális, Molnár R., Szalka (Ignácz), Farkas B., Hanzli (Erdei). Edző: Tóth László.

Tóth László: - Nagyon kemény, és külső szemmel élvezetes mérkőzést játszottunk a bajnoki címre hajtó Honvéd ellen. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, némi vendég fölénnyel, viszont a második játékrészben magasan ellenfelünk fölé nőtünk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, és főleg az utolsó húsz percben domináltunk. Sajnálom, hogy nem tudtuk felrakni a koronát a teljesítményünkre, és a két elmaradt egyértelmű büntető miatt is hiányérzetem van. Mindemellett gratulálok a fiúknak!

 

U17

ETO FC Győr - Nyíregyháza 3-2 (3-1)

Győr, ETO Park. V.: Győry.

ETO FC: Mátyus - Bognár, Csáki, Kulcsár, Óvári, Horváth M., Vingler, Rubos (Balogh Á.), Mitring (Balajthy), Mázsás (Bajtel), Lacza. Edző: Laczkó János.

Gsz.: Lacza, Mitring, Mázsás.

Laczkó János: - A Nyíregyháza elleni mérkőzés első félidejében hamar gólt szereztünk, és ez a lendület végig jellemző volt ránk. Harmadik rúgott gólunk után kiengedtünk, nem támadtuk elég agresszívan a labdát, aminek következtében szépített az ellenfél. A második játékrészben hibáztunk, és ezzel újabb gólt szerzett a Nyíregyháza. Az előny birtokában nem engedhetünk ki, ebben fejlődnünk kell. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U16

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 1-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Mórocz.

ETO FC: Csáktornyai - Kelemen (Bíró), Horváth B., Kulcsár, Kráz, Vingler, Balogh, Bánáti, Balajthy (Moharos), Bajtel, Huszár (Süveges). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Balogh Á.

Bognár Zsolt: - Az első félidőben nagyon jól, és szépen játszottunk, akár több góllal is vezethettünk volna, de a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő. A második félidőben, ahogy vártuk is, a Puskás játéka feljavult, ezért már nem tudtunk olyan fölényt kialakítani, mint az első félidőben, de nagyon örülök, hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni a mérkőzést. Összességében nagyon elégedett vagyok a csapat játékával és mentálisával, amihez csak gratulálni tudok játékosainknak!

U15 (05.25.)

MTK - ETO FC Győr 2-0 (2-0)

Budapest, Lantos Mihály Sporttelep.

ETO FC: Maszlavér – Selyem, Mészáros, Schmáler, Umathum, Gönye (Rátonyi), Bakó, Herczeg, Szép, Tollár (Demkó), Hancz (Vukk). Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - A sorozatos meccsterhelésnek köszönhetően, nem a legjobb állapotban voltunk, legalábbis ami a frissességet illeti. A négy védő előtt két védekező játékossal kezdtünk. A hazai csapat frissebbnek bizonyult, olykor „úton voltunk”, nem értünk oda az egy az egyes szituációk eseteiben, mégis több gyönyörű támadást vezettünk, ezek mindegyike góllal kecsegtetett. A hazaiak egy potyagóllal szereztek vezetést, amit egy hasonlóval még növelni tudtak, így a félidőben 2-0 volt a hazaiaknak, hozzáteszem: nem érdemtelenül. A második játékrészben ugyanakkor olyan teljesítménnyel rukkoltunk elő, amire a végeredménytől függetlenül büszkék lehetünk. Négy ziccer, és hatalmas mezőnymunka jellemzett ekkor minket, a hazaiakat beszorítottuk több esetben is, alázattal, és a szó legjobb értelmében, futballoztunk az utolsó percig. A második félidő alapján megfordíthattuk volna, de az elpuskázott helyzetek miatt nem tudtunk közelebb jönni a hazaiakhoz. Summa summarum: ,,így ki lehet kapni, máshogy nem" - mérkőzés volt, a fiatalok hatalmas energiákat mozgósítottak a szebb eredményért, de aznap talán estig is játszhattunk volna gólmentesen. Gratuláltam Nekik az összteljesítmény miatt.

 

U15 (05.29.)

ETO FC Győr – Puskás Akadémia 0-2 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Mogyorósi.

ETO FC: Maszlavér – Selyem, Mészáros, Schmáler, Csorba N., Gönye, Bakó, Umathum, Tollár (Demkó), Herczeg (Póczik), Vukk (Hancz). Edző: Tuifel Péter.

 

U14

ETO FC Győr – Puskás Akadémia 0-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Görög.

ETO FC: Kocsis - Zója - Koncz - Varga Máté - Garai - Árpási (Csorba D.) - Varga Márton - Beődi (Szecsődi M.) - Szerémi (Tóth) - Szép - Barna (Csorba T.). Edző: Herczeg Miklós.

Herczeg Miklós: - Bár becsületesen hajtott a csapat, mint mindig, sajnos ezen a mérkőzésen rossz felfogásban játszottunk, ezért nem érdemeltünk győzelmet.             

 

U13 (05.26.)

ETO FC Győr - Illés Akadémia 0-5 (0-2)

Győr, ETO Park. V.: Bohács.

ETO FC: Szabó K. - Havasi, Prettenhoffer, Bősze, Járeb, Lukácsy, Somogyi, Molnár Z., Méhes, Algács, Szabó L. Csere: Hajczinger, Mészáros Á., Kern, Borbély, Pomper, Hideg. Edző: Sárközi Attila.

Sárközi Attila: - Az első és második félidőben is voltak jobb momentumaink, a saját játékunkat próbáltuk játszani, de rengeteg volt a pontatlanság, és a koncentrációnk sem volt megfelelő, amit az ellenfél kegyetlenül kihasznált. Védelmi és egyéni hibák után kaptuk a gólokat. Rengeteget kell javulnunk agresszivitásban labdaszerzésnél. Gratulálok az Illés Akadémia U13-as csapatának a bajnoki címhez!

 

U13 (05.29.)

Hévíz - ETO FC Győr 0-12 (0-6)

Hévíz, Hévízi Sportpálya. V.: Borbély.

ETO FC: Szabó K. - Havasi, Mészáros Á., Bősze, Járeb, Lukácsy, Somogyi, Molnár Z., Méhes, Kern, Szabó L. Csere: Prettenhoffer, Borbély, Pomper. Edző: Sárközi Attila.

Gsz: Szabó L. (3), Somogyi (3), Bősze (2), Járeb (2), Havasi, Kern.

Sárközi Attila: - Mindkét félidőben nagy ritmusban, és sok jó helyzet megoldással játszottunk a betömörülő ellenfél ellen. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és a győzelemhez!

 

U12 (05.26.)

ETO FC Győr - Illés akadémia 1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.:

ETO FC: Deli (Lengyel) - Mitring, Cserny, Ölbei, Steszli (Bognár Á), Vitális N., Adi, Kiss B., Czelter (Szalay O). Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Kiss B.

Lakatos Attila: - Már az első percben nehéz helyzetbe kerültünk egy eladott labda után, amit ellenfelünk góllal büntetett. Rendeztük a sorokat, próbáltunk építkezni, labdabirtoklásra törekedni, de mégis több középpályás labdavesztés utáni lassú visszazárás miatt a mi kapunk előtt adódtak nehéz pillanatok. A második félidőre elhitték a fiúk, hogy gólt, gólokat szerezhetünk, és kitűnő mentalitással játszottak. Azt eddig is tudtam, hogy tehetséges, és ügyes fiúk alkotják a csapatot, de ma kiderült, hogy ehhez a játékhoz nagy szívük is van! Ma nem sziporkáztunk, a játékunk is csak helyenként tetszett, a labdakihozatalainkba technikai hibák csúsztak, többször is mélyen helyezkedtünk, „hosszú” volt a csapat, az utolsó passzainknál kapkodtunk, de alázatból, egymás biztatásából jelesre vizsgáztak a fiúk!

 

U12 (05.29.)

Hévíz - ETO FC Győr 0-8 (0-3)

Hévíz, Hévízi Sportpálya. V.: Aczél.

ETO FC: Lengyel (Deli) - Bognár Á., Mitring, Cserny, Kiss B., Adi (Mészáros Zs.), Vitális N., Ölbei, Czelter (Varga B.). Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Bognár Á. (2), Ölbei (2), Kiss B. (2), Adi, Czelter.

Lakatos Attila: - Az első félidőben magunkhoz képest lassan, nem jó ritmusban játszottunk. Labdabirtoklás esetén a középpályán nem tagozódtunk jól, és a labda nélküli mozgásban is gyengén teljesítettünk. Néhányan elfelejtették a szerdai mérkőzés óta, hogy néha az egyszerű is nagyszerű, a döntéseket pedig késő egy gyengébb képességű ellenfél ellen is a labda átvétele után meghozni. A második félidőben is saját magunkkal, a fáradt fejünkkel, lábunkkal vívódtunk a legtöbbet, de már többször is sikerült felülkerekedni saját magunkon, így a játékunk kreatívabb, kombinatívabb és folyamatosabb lett, és több helyzetet is tudtunk kialakítani. A mérkőzés egyes periódusaiban négy 2010-es születésű játékosunk is egyszerre volt a pályán. Nehéz héten vagyunk túl, jár az elismerés a Fiúknak!

 

U8

Illés Akadémia – ETO FC Győr 11-20

Szombathely, Illés Akadémia.

ETO FC: Stum Soma, Klema Dominik, Szekeres Bence, Vadász Anna, Pécsi Axel, Szabó Lóránt Barnabás, Kertész Krisztián, Csapó Gergő, Helyes György. Edző: Csonka Gyula

Csonka Gyula: - Értékes 4x20 percet játszottunk, ahol maximálisan sikerült az edzésen tanultakat éles helyzetben is jól megvalósítanunk! Köszönjük szépen a meghívást!

 

Leány U19 (05.27.)

Haladás-Viktória - ETO FC Győr 0-3 (0-2)

Szombathely, Illés Akadémia. V.: Lukács.

ETO FC: Bokros (Óvári) - Kránicz, Pacsuta, Maráz, Gaál R. (Fülöp D.), Fülöp H., Sali (Tóth S.) Feketevizi (Győri), Horváth C. (Bódai) Nagy K. (Virág), Vida (Szatmári). Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevizi, Sali, öngól.

Süle János: - Az első félidőben nagy iramot diktált mindkét csapat, de igazából a mi akaratunk érvényesült. A Haladás kemény, sokszor durva szabálytalanságokkal próbálta tördelni a játékunkat, a lányok azonban veszélyes támadásokat vezettek és két gólt is sikerült szerezni a szünetig. A második félidő sajnos játékban és iramban is elmaradt az első játékrészben mutatottól, talán azért, mert a Viktória nem késztetett rá minket a nagyobb erőbedobásra. Ellenfelünk inkább már csak védekezett, szerették volna elkerülni a nagyobb arányú vereséget. Azért még a 80. percben megint sikerült bevenni a hálójukat, és bebiztosítani a győzelmet, amivel a lányok immár sorozatban kilenc mérkőzésen gyűjtötték be mindhárom pontot!

Leány U13

Edzőmérkőzés

ETO FC Győr – Siófok 2-6

Szabó Tibor: - Fáradt csapat benyomását keltettük az első negyedórában, nem találtuk a ritmust, így ellenfelünk hamar három gólos előnyre tett szert. Utána viszont remek támadásokat vezettünk, de csak egy gólt tudtunk lőni Szabó Ingrid jóvoltából, egy leleményes távoli kapura emeléséből. A második félidőben teljesen kiegyenlített volt a játék, csak a gólok maradtak el, még nagy helyzeteinkben is. Itt kell megemlítenem a mindössze 9 éves Szűcs Pannika nevét, aki 9 méterről, kapásból akkora bomba gólt lőtt, hogy ott mindenki csak ámult. Összességében nagyon hasznosnak ítéltem meg az edzőmérkőzést, gratulálunk a Siófok lányainak és Jessica edzőnek a sikerükhöz, de aki ismer, az úgy is tudja, hogy ellátogatunk mi is a Balaton partjára még a nyáron egy visszavágóra.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink