Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Jäkl és a szabadnap

Úgy tűnhet, Jäkl Antal elveszett az ETO süllyesztőiben. A látszat csal, bár az elmúlt négy fordulóban valóban nem lépett pályára az „Öreg”, a kispadon az NBII-esek minden egyes találkozóját végig izgulja, immár, mint edző. Most hétvégén azonban szabadnapját tölti a győri árnyékcsapat, így a még mindig remek formában lévő 38 éves középpályásunk is.

„Ráfér a csapatra a hétvégi pihenő, pont a hajrá előtt jól jön a szabad hétvége. Kicsit összekaphatják magukat, feltöltődhetnek a srácok. – kezdi Tóni.

Igaz, hogy tavasszal még csak kétszer léptem pályára, de ezt egyáltalán nem bánom. Még mindig nagyon szeretek focizni, de teljes mértékig elfogadom, hogy a fiataljainknak, vagy a visszajátszóknak kell több lehetőséget adni. Közepes teljesítményt nyújtottunk ebben az évben. Mivel nincs állandóság, folyamatosan változik a keret, nehéz eredményességet produkálni, de hát nem is ez az elsődleges cél. Extra a feladatunk, amit úgy érzem, két kollégámmal - Klement Istvánnal és Galambos Zoltánnal - jól együttműködve, rugalmasan tudunk koordinálni. Jól érzem magam ebben a szerepben, bár még nem tudom, mit hoz a jövő. Megtapasztaltam a másik oldalt is jó kihívásnak tűnik, bár most már látom a nehézségeit. Szép feladat, de nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.”

 

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink