Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győztes gól a Puskás ellen

Az ETO FC Győr jelenleg 4. helyen álló U16-os csapata jó formának örvend, elmúlt három mérkőzésén egyaránt győztesen hagyta el a pályát. Bognár Zsolt tanítványai legutóbb hazai környezetben a Puskás Akadémia csapatát győzték le 1-0-ra Balogh Ákos góljával.

Győztes gól a Puskás ellen

A bajnokság végéhez közeledve remek formába lendült U16-os együttesünk. Az elmúlt három mérkőzésén először a Debrecent, majd az MTK-t, legutóbb pedig a Puskás Akadémia gárdáját sikerült legyőzni. A találkozón végig remekül játszott a hosszú idő után újra a kapuba találó, ezzel a három pont sorsát eldöntő Balogh Ákos.

- Összességében egy nagyon jó mérkőzést játszottunk a Puskás Akadémia ellen – kezdte Balogh Ákos. – Az első félidőben minden tekintetben ellenfelünk fölé tudtunk nőni, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amiknél általában nem volt szerencsénk, így ki is maradtak azok, emiatt is örültem különösen a gólomnak, mert ezzel meg tudtuk szerezni az előnyt. Az igazat megvallva, beadásnak szántam, ám lecsúszott, így távolról a kapu jobb felső sarkába vágódott a labda.  A Puskás ebben a játékrészben valós tudása alatt teljesített, ám a második játékrészre feljavult a játékuk, a miénk pedig visszaesett, és ennek következtében több lehetőséget ki tudtak alakítani, de sikerült megtartanunk az eredményt. Matematikai esélyünk még van a dobogó elérésére, mi mindent meg fogunk tenni, hogy ez össze is jöjjön. A jövőmet egyértelműen az ETO-nál képzelem el. Minél több gólt, gólpasszt szeretnék elérni a klub színeiben, és így lépkedni egyre feljebb a ranglétrán. Úgy gondolom, hogy nagyon jó csapatunk van, remélem, hogy sokra tudjuk vinni együtt!

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, ahol ezúttal felemás hetet zártak fiataljaink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink