Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Ezúttal is eredményes hetet zártak pályára lépő utánpótlás-csapataink.

Utánpótlás-híradó

U19 (05.19.)

Illés Akadémia - ETO FC Győr 3-3 (1-1)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum. V.: Jakab.

ETO FC: Ruisz – Szabados (Hanzli), Lasz, Molnar M., Tamás, Tuboly (Farkas B.), Rébék, Vitális, Ignácz (Varga M.), Molnár R., Erdei (Szalka). Edző: Tóth László.

Gsz.: Molnár R. (2), Farkas B.

Tóth László: - Nagyon mérges vagyok, mert két teljesen ellentétes félidőt produkált a csapat. Az első félidőben szépen, és jól játszottunk, a semmiből kaptuk az egyenlítő gólt. A második játékrészben viszont nem, ezelőtt még nem láttam a csapatot így futballozni. Gyámoltalan, lélektelen játékosokat láttam a pályán, ami eddig nem volt jellemző ránk! Ellenfelünk ezt ki is használta, és megérdemelten fordított. A végén egyenlítettünk, így örülhetünk a pontszerzésnek, de a második félidei játék miatt a csapatnak el kell számolnia a lelkiismeretével!

 

U19 (05.22.)

ETO FC Győr - Nyíregyháza Spartacus 4-1 (2-1)

Győr, ETO Stadion. V.: Harcsár.

ETO FC: Ruisz - Ignácz, Wágenhoffer, Molnár M. (Kovács Z.), Tamás (Fendrik), Tuboly (Karvaj), Vitális, Molnár R., Erdei (Szabados), Farkas B., Hanzli (Varga M.). Edző: Tóth László.

Gsz.: Farkas B. (2), Molnár R., Vitális.

Tóth László: - Örülök, mert a csapat ismét a szebbik arcát mutatta. Élvezték a futballt, de emellett végig alázatosan is játszottak. Tíz percet leszámítva végig mi irányítottunk, és a végén a gólkülönbség nagyobb is lehetett volna. Ha ezzel az attitűddel lépünk pályára az utolsó három mérkőzésen, akkor okozhatunk még meglepetéseket! Gratulálok a csapatnak!

 

U16

MTK - ETO FC Győr 2-3 (1-2)

Budapest, Ikarus BSE. V.: Fehérvári.

ETO FC: Sebők - Bíró (Kelemen), Horváth M., Kulcsár, Kráz, Vingler, Balogh Á., Bánáti (Zsédely), Balajthy (Fekete), Bajtel, Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Huszár (2), Bajtel.

Bognár Zsolt: - Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, de nem érdemtelenül. Labdabirtoklásban most nem tudtunk nagy fölényt kialakítani, de az átmeneteket nagyon jól játszottuk le, és szép támadásokat vezettünk, amiből szép gólokat szereztünk. Védekezésben voltak hibáink, de nagyot küzdöttünk, és jól segítették ki egymást a játékosok. A helyzetek alapján megérdemelten nyertünk és igazi csapatként működtünk, amihez jár a gratuláció minden játékosnak!

 

U15

Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 2-3 (2-1)

Miskolc, DVTK edzőközpont. V.: Görzsöny.

ETO FC: Horváth B. - Selyem B., Umathum Á., Mészáros B., Csorba N., Gönye Á., Bakó S., Herczeg M., Szép M., Tollár I., Vukk Zs. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Tollár (2), Szép.

Tuifel Péter: - Tudtuk, hogy a hazai csapat nekünk fog rontani, hiszen neki fontos lett volna a jó eredmény. Ezt egyébként nem értem, ebben a korban még egyáltalán nem szabadna, hogy komoly tétre menjen a játék. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, de szerencsére fel tudtunk állni. Ilyen a futball, 0-2-nél sem szabad feladni, mert a mi példánk is bizonyítja, hogy meg lehet fordítani egy ilyen találkozót is.

 

U14

FTC - ETO FC Győr 4-2 (1-2)

Budapest, FTC Népligeti Sportcentrum. V.: Kiss II. G.

ETO FC: Papp - Zója (Herczeg), Koncz, Varga Máté, Garai (Szecsődi B.), Árpási (Gueth), Beődi (Tóth P.), Szerémi (Szecsődi M.), Csorba N. (Csorba T.), Szép, Barna. Edző: Herczeg Miklós.

Gsz.: Garai, Szép

Herczeg Miklós: - Nagy iramú mérkőzést játszottunk a Fradival, amelyen inkább a küzdelem dominált. Volt esélyünk a győzelemre, de sajnos a végjátékban fölénk kerekedtek.

 

U8

ETO FC Győr – Illés Akadémia 16-14

Győr, ETO Park.

ETO FC: Fördős Olivér, Szarka Olivér, Klema Dominik, Erős Donát, Kovács Konrád, Szabó Lóránt Barnabás, Sárkány Kristóf, Adi Abigél, Csemez Dávid. Edző: Csonka Gyula.

Csonka Gyula: - Az első húsz perc ismerkedéssel telt. A második-harmadik húsz percben gyorsabban, pontosabban játszottunk, és sok szép gólt lőttünk. Az utolsó húsz percben már meglátszott a két csapat közti edzettségbeli különbség. Fizikálisan, és ebből kifolyólag mentálisan is jobb volt az ellenfél ekkor. Sajnos egy hónap kihagyás ilyen szinten is szembetűnő. Minden elismerés a gyerkőcöknek a győzelemért!

Leány U19

ETO FC Győr – Puskás FC 3-1 (2-0)

Győr, ETO Park. V.: Vőcsei.

ETO FC: Bokros - Kránicz, Pacsuta, Maráz, Gaál, Fülöp H., Sali, Feketevizi, Horváth C. (Bódai), Nagy K. (Győri), Vida. Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevizi, Nagy K., Vida.

Süle János: - Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, már az első húsz percben kétgólos előnyre tettünk szert. Ebben a játékrészben végig mi domináltunk, jól játszott a csapat, de nem sikerült nagyobb különbséggel zárni a félidőt. A második félidőben nagyobb nyomást gyakorolt ránk a Puskás, igaz nem kerültek a kapunk közelébe, inkább csak átlövésekkel próbálkoztak, de a szakadó esőben ezek nagyon veszélyesek voltak. Kontráink viszont ültek, több nagy lehetőség is adódott előttünk, de csak a mérkőzés vége előtt öt perccel sikerült gólt szereznünk, és lezárnunk végleg a mérkőzést. Összességében teljesen megérdemelt győzelmet arattunk az éllovas ellen, és ezzel a három ponttal még mindig esélyesek maradtunk a harmadik helyért folyó harcban.


Leány U13-U11

Veszprém U13 - ETO FC Győr U13 3-2

Veszprém U11 - ETO FC Győr U11 15-0

Szabó Tibor, edző: - Ismét csodálatos időben meccsezhettünk kedves vendéglátóink, a veszprémi lányok ellen. Mindenki bőséges játéklehetőséget kapott, nagyon jól szolgálta a mai nap is a csapatépítő programunkat. Dícséret illet minden játékosunkat, méltán lehetek nagyon büszke Rájuk.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, ahol ezúttal felemás hetet zártak fiataljaink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink