Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Vége felé közelednek az utánpótlás-bajnokságok, ahol minden fiú csapatuk, és egy lány csapatunk is pályára lépett az elmúlt héten.

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr - Illés Akadémia 3-3 (2-1)

Győr, ETO Park. V.: Hegedűs I.

ETO FC: Kantó - Wagenhoffer, Pereira, Molnár M., Szabados, Tuboly (Major), Rébék (Lasz), Erdei, Hanzli (Varga M.), Molnár R., Szalka (Ignácz). Edző: Tóth László.

Gsz.: Molnár R., Szalka, Wagenhoffer.

Tóth László: - Egy lüktető, jó iramú mérkőzést játszottunk, ami rangadóhoz méltó volt. Ellenfelünk felszabadultan érkezett, hiszen számukra teljesen tétnélküli volt a találkozó. Ennek megfelelően egy agresszív, rengeteg átlövést alkalmazó játékot mutattak, ami sajnos nem is ízlett nekünk. Mindhárom góljuk “bombagól” volt, amik, ha jobban reagálunk, és kilépünk a lövésekre, nem születhettek volna meg, de sajnos ezek ma hiányoztak a védekezésünkből, sokszor lassan reagáltunk hátul, és késve léptünk ki a lövésekre. Előre játékunkkal nem lehetek elégedetlen, hiszen három gólt szereztünk, sajnos amiatt bosszankodhatunk, hogy ez nem volt elég a győzelemhez, ami kis híján az utolsó másodpercekben összejöhetett volna, ha pontosabb a beadásunk. Ennek ellenére hajtós, jó iramú, szórakoztató mérkőzés volt, ami a játékosok fejlődését kiválóan szolgálta.

 

U17

ETO FC Győr - PMFC 0-0

Győr, ETO Park. V.: Horváth P.

ETO FC: Mátyus – Bognár B., Csáki, Urblík, Óvári, Horváth M., Németh O., Rubos, Mitring, Mázsás, Lacza. Edző: Laczkó János.

Laczkó János: - A Pécs elleni mérkőzés több, mint egy órás késéssel kezdődött. Az első félidőben mezőnyfölényt alakítottunk ki, de gólt nem tudtunk szerezni. Az előző mérkőzéshez képest teljesen másik arcát mutató pécsiek ellen a második félidőben a lehetőségekhez mérten még több szélső játékot kezdeményeztünk. Ebben a mérkőzésben legalább egy rúgott gólt megérdemeltünk volna. Csapatunk hozzáállását dicséret illeti.

 

U16

DVSC - ETO FC Győr 2-3 (1-2)

Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia. V.: Majoros.

ETO FC: Csáktornyai - Bíró (Kelemen), Horváth B., Kulcsár, Kráz, Vingler, Balogh Á., Bánáti, Balajthy (Zsédely), Bajtel (Maxim), Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Bajtel (2), Huszár

Bognár Zsolt: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy jó talajú pályán, erős ellenfél ellen. Az első félidőben nagyon jól, fegyelmezetten és éretten játszottunk, akár több góllal is vezethettünk volna. Lehetett látni minden játékoson az önbizalmat és felszabadultságot. A második félidőben a Debrecen szerkezetet váltott, és feljavult a játéka, de az egyenlítés egy bombagóllal sikerült nekik, amire újra egy szép támadásból szerzett góllal sikerült válaszolni, és megnyerni a mérkőzést. Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, mert sokkal érettebb és bátrabb játékot játszottunk, amihez gratulálok minden játékosnak.

 

U15

ETO FC Győr – UTE 2-2 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Herm L.

ETO FC: Maszlavér – Selyem, Umathom, Mészáros B., Csorba N., Gönye, Tollár, Herczeg, Bakó, Schmáler (Vukk), Szép. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Herczeg, Bakó.

Tuifel Péter: - Az első játékrészben több góllal is vezethettünk volna, ám ezek rendre kimaradtak. Herczeg szép fejesgóljával vezettünk, de a félidő vége előtt egy átlövésből egyenlítettek a vendégek. A második játékrészben is megvoltak a lehetőségeink, ám el kell ismerni: az Újpest visszajött a meccsbe, és egy életerős lövéssel megszerezte a vezetést. Úgy gondolom, nagy erőket mozgosítottunk az egyenlítésért, ennek végeredménye egy szenzációs Bakó-gól lett. Az első félidő alapján gólokkal kellett volna nyernünk, a második alapján viszont igazságos a döntetlen.

 

U14

ETO FC Győr - UTE 4-3 (2-1)

ETO FC: Papp – Zója, Koncz, Varga Máté, Garai, Pénzes, Varga Márton, Árpási (Szecsődi B.), Szerémi, Beődi (Csorba T.), Barna (Gueth). Edző: Herczeg Miklós.

Gsz.: Varga Márton (2), Garai, Zója,

Herczeg Miklós: - A két mérkőzésünk alapján az újpestiek játéka messze jobb, mint amit a helyezésük mutat, ezért is értékes ez a győzelem, amit a srácok arattak, ráadásul négy rúgott góllal.

 

U13 (05.10.)

Üstökös FC - ETO FC Győr 0-6 (0-3)

Győr, Üstökös FC Sporttelep. V.: Ihász.

ETO FC: Hajczinger B. – Csizmazia, Prettenhoffer, Bősze, Lukácsy, Somogyi, Csiszár- Peidl, Molnár Z., Méhes, Algács, Szabó L. Csere: Szabó K., Havasi, Kern, Borbély, Pomper, Járeb, Mészáros Á. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Algács (2), Méhes, Szabó L., Bősze, Borbély. 

Sárközi Attila: - Egyik félidőben sem tudtunk a megfelelő ritmusban, tempóban játszani. Sok volt a rossz döntés és a technikai hiba. Volt néhány szép támadásunk és szép gólunk, de sajnos a tudásunk alatt játszottunk! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U12 (05. 13.)

Király SE - ETO FC Győr 0-1 (0-1)

Szombathely, Király Sportlétesítmény. V.: Lukács L.

ETO FC: Deli (Lengyel) - Kiss B. (Mészáros Zs.), Pécskai, Cserny, Béres (Czelter), Vitális N., Adi (Mitring), Ölbei, Steszli (Kovács B.). Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Steszli.

Lakatos Attila: - A mérkőzés nagy részét uraltuk, próbáltunk az elmúlt időszakban gyakorolt játékelemekből építkezni. Sokat forgattuk a játékot, kerestük a mélységi indítások lehetőségét, mégis a nagyon szervezetten védekező ellenféllel szemben nehezen találtuk meg a hatékony ellenszert. A támadóharmadban nem voltunk elég dinamikusak, ezúttal az utolsó passzaink, vagy cseleink nem sikerültek, így kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani, és az átlövéseinkben sem volt igazán veszély. Középpályás labdavesztés után ellenfelünk gyors kontratámadásai közül félidőnkét egyszer-kétszer zavarba kerültünk, ennek megelőzése, kivédekezése a jövőben javításra szorul. Összességében egy értékes, és nagyon hasznos mérkőzést játszottunk egy határozottan védekező ellenfél ellen.

 

U8

ETO FC Győr – SC Sopron 14-3

Győr, ETO Park.

ETO FC: Stum Soma, Szekeres Bence, Klema Dominik, Kertész Krisztián, Szabó Lóránt Barnabás, Vadász Anna, Helyes György, Csapó Gergő, Pécsi Axel. Edző: Csonka Gyula.

Csonka Gyula: - Ma minden gyerkőc a tudása legjavát nyújtotta! Hatalmas gratuláció mindenkinek, értékes hetet zártunk! Hajrá ETO!

 

Leány U14

Pápa - ETO FC Győr 4-2 (3-1)

Pápa, Perutz Stadion. V.: Szepesi.

ETO FC: Csóti (Hideg) – Domján, Mohácsi (Kristofóri), Krasznai (Szilvás), Stróbli (Borbély), Kovalter, Böröczky (Büki), Hordós (Szabó P.), Halmai (Kéri). Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Kovalter, Hordós.

Újvári Krisztina: - Az első félidőben érezhető volt a lányokon a feszültség az ezüstérem megszerzése miatt. Az ellenfél végig céltudatosabban, agresszívebben játszott, így meg is szerezték a vezető gólt. Játékosaim nem adták fel, mi továbbra is játszottuk a saját játékunkat. Félidő végéhez közeledve az ellenfél növelni tudta a góljai számát. A második játékrészben sokkal veszélyesebbek voltunk az ellenfél kapujára, ennek köszönhetően jött is a gól. A hazai csapat a befejezéseknél koncentráltabb volt, így újabb gólokat rúgtak. Gratulálok a pápai csapatnak az ezüstéremhez a bajnokságban, és szívből gratulálok a mi lányainknak a 3. helyezéshez!

 

 

Leány U11-U13

Vasas U11 - ETO FC Győr U11 3-17

Vasas U13 - ETO FC Győr U13 3-9

Szabó Tibor, edző: - Ismét csodálatos időben játszhattunk edzőmeccset egy neves ellenféllel, a Vasassal!Lányaink mint mindig, most is teljes komolysággal álltak a feladat elé. Szemet gyönyörködtető játékkal, esélyt sem hagyva az ügyesen játszó ellenfelünknek, mindkét korosztályban győztesen hagyták el a pályát. Azt gondolom, hogy jó úton haladunk céljaink elérése felé, hogy az ETO nevet mi is dicsőíthessük!

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, ahol ezúttal felemás hetet zártak fiataljaink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink