Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Remek hetet zártak pályára lépő utánpótlás-csapataink.

Utánpótlás-híradó

U16

ETO FC Győr - Illés Akadémia 1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Szalai L.

ETO FC: Csáktornyai - Bíró, Horváth M., Kulcsár, Kráz, Vingler, Balogh Á., Bánáti (Zsédely), Moharos (Bajtel), Huszár, Balajthy. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Bajtel.

Bognár Zsolt: - Egész mérkőzésen nagy fölényben játszottunk, egy nagyon passzívan játszó Illés Akadémia ellen. Az első félidőben lassan és ritmustalanul futballoztunk. A védők nem vállalták fel a bátor előre játékot, de a támadók sem adták meg a megfelelő támogatást. Egy védelmi hibánkat, ami a vendégek egyetlen lehetősége volt, gólra váltottak, ami le is zárta az első félidőt. A második játékrészben nagyon jó ritmusban játszottunk, és folyamatosan nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, de csak az egyenlítés sikerült. A játékkal ismét elégedett vagyok, amihez gratulálok minden játékosomnak!

 

U14

MTK - ETO FC Győr 1-3 (1-1)

Budapest, Nemzeti Sportközpontok (NSI Fehér úti sporttelep). V.: Kalydy.

ETO FC: Papp (Hajczinger) – Zója, Koncz (Bősze), Varga Máté, Garai, Pénzes, Varga Márton (Szecsődi B.), Beődi (Herczeg), Barna (Árpási), Szép (Csorba T.), Csorba N. (Gueth). Edző: Herczeg Miklós.

Gsz.: Szép (2), Barna.

Herczeg Miklós: - Jó mérkőzést játszottunk egy játékban erős csapat ellen. Sok szép támadást vezettünk, amelyekből több veszélyes helyzetet sikerült kidolgozni. Összességében megérdemelten győztünk.

 

U12

Üstökös FC Győr - ETO FC Győr 2-5 (0-3)

Győr, Üstökös Sporttelep. V.: Kósa.

ETO FC: Lengyel (Deli P) - Kiss B., Pécskai, Cserny, Mészáros Zs. (Béres), Vitális N., Adi (Czelter), Ölbei, Steszli (Kovács B.). Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Kiss B (2), Mészáros Zs., Kovács B., Adi.

Lakatos Attila: - Már az első félidei játékunkat is helyenként türelmetlenség, pontatlanság, néhol felesleges egyéni játék jellemezte, több jelét is adtuk annak, hogy ma nehezen alkalmazkodunk az új bácsai pálya miatti szűkebb területekhez. A második félidő elején úgy tűnt, hogy a cserékkel sikerül helyre rázódnunk, mégis a hátralévő húsz percben csak páran tudtak megfelelő felfogásban játszani. A mérkőzés egészében nagy labdabirtoklás mellett rengeteg kihagyott helyzet, kapu előtti pontatlanság jellemezte a játékunkat. A két kapott gólunkból mindenkinek tanulni kell, még a legegyszerűbb helyzetekben is nagy odafigyelésre van szükség.  A mai mérkőzés alatt nem tettünk annyit, hogy a több kapufánkból akár egy is befelé pattanjon. Kiss Bence szélsőjátéka és Vitális Noel mezőnymunkája átlag feletti teljesítménnyel párosult.

 

Leány U19 (05.04.)

Ferencvárosi TC- ETO FC Győr 1-6 (1-1)

ETO FC: Borók (Óvári) - Kránicz (Tóth S.), Szatmári, Maráz, Fülöp D. (Gelesits), Pacsuta (Szabó F.), Fülöp H., Nagy K., Horváth C. (Győri), Bódai (Gaál), Feketevizi. Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevizi (3), Nagy K., Horváth C., Győri.

Süle János: - Több játékosunk érettségi vizsga után érkezett a mai mérkőzésre. Az, hogy az érettségi hogyan sikerült, még nem tudni, viszont labdarúgásból az egész csapat jelesre vizsgázott! Már az első félidőben is fölényben játszottunk, de eredményben ez ekkor még nem mutatkozott meg. Ráadásul az ellenfélnek sikerült vezetést szereznie a félidő vége felé, erre viszont azonnal góllal válaszoltunk és döntetlennel zártuk az első játékrészt. A második félidő elejét megpörgették a lányok, és gyorsan kétgólos előnyre tettünk szert. Az eredmény birtokában megnyugodtunk, és a mérkőzés hátralévő részében olyan játékot produkáltunk, amivel teljesen felőröltük a Ferencvárost! Gratulálok minden játékosomnak!

 

Leány U19 (05.09.)

ETO FC Győr - MTK 7-1 (6-0)

ETO FC: Borók (Óvári) - Kránicz (Szatmári) Virág, Maráz, Fülöp D., Pacsuta, Fülöp H., Plóner (Győri)., Horváth C. (Szabó F.), Feketevizi (Altricter), Nagy K. (Tóth S.). Edző: Süle János.

Gsz.: Feketevizi (4), Horváth C. (3).

 Süle János: - Újabb rangadón aratott nagy különbségű győzelmet a csapat! Nagy elánnal vetették bele magukat a lányok a mérkőzésbe, az első perctől magukhoz ragadták a kezdeményezést. Az első félidőben magabiztos védekezés mellett, nagyszerű támadásokat vezettek, jól használták ki a gólszerzési lehetőségeiket, és hat gólos előnyre sikerült szert tenni a szünetig. A második félidő is hasonló képet mutatott, csak ebben a játékrészben már nem sikerült jó százalékban kihasználni a gólhelyzeteink, pedig voltak még ekkor is bőven, és ezek alapján akár két számjegyű győzelem is lehetett volna a vége. Nagyszerű teljesítmény volt, gratulálok mindenkinek!

 

Leány U14

ETO FC Győr – Haladás 3-0

Játék nélkül! Az ellenfél nem tudott kiállni.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, ahol ezúttal felemás hetet zártak fiataljaink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink