Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Mitring dupla duplája

Továbbra is remekül szerepel bajnokságában az U17-es csapatunk. Az elmúlt fordulóban az UTE gárdáját győzték le idegenben 5-2-re, magabiztos játékkal.

Mitring dupla duplája

Laczkó János csapata továbbra is menetel a bajnokságban, az eddig lejátszott kilenc tavaszi mérkőzéséből hetet megnyert, és egy-egy alkalommal végzett döntetlenre és szenvedett vereséget. Több játékos is remek formában van, többek között Mitring Zsombor, aki az utolsó két találkozón is duplázni tudott.

Úgy érzem, hogy az utóbbi meccseken nagyon összeszedettek voltunk – kezdte Mitring Zsombor – Megvoltak a lehetőségeink, amiket sikerült is befejeznünk. Korábban az első egy-két helyzet általában kimaradt, de most ezeket is gólra tudtuk váltani, ami lélektanilag is nagyon fontos volt a csapat számára. Amiatt pedig külön boldog vagyok, hogy gólokkal tudok hozzájárulni a sikerekhez. Próbálunk minden meccset megnyerni, külön nagy jelentőséggel bír az Illés Akadémia elleni, ahol, ha begyűjtjük a három pontot, és nem hibázunk a többi találkozón, a csoport élén végezhetünk. Személyes célom a közeljövőben, hogy az U19-es csapatban tudjak minél többször pályára lépni, a távolabbi pedig, hogy az ETO-ban bemutatkozhassak majd az élvonalban.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, ahol ezúttal felemás hetet zártak fiataljaink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink