Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Oláh, ollé!

A Simple Női Liga 19. fordulójában Diósgyőrben lépett pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol Oláh Adrienn bombagóljával megnyerte a mérkőzést a dobogó harmadik fogán álló DVTK ellen.

Oláh, ollé!

Fotó: dvtk.hu

Továbbra is hatalmas harcban van női NB I-es csapatunk, amely a bentmaradásért küzd a bajnokságban. Nagy lépést tett célja elérése felé a gárda múlt szombaton, ugyanis az idegenlégiósokkal és válogatott játékosokkal tele tűzdelt DVTK-t sikerült legyőznie. Előzetesen nem mi voltunk a találkozó esélyesei, a Diósgyőr próbálta is ránk erőltetni akaratát, de hatalmas lelkesedéssel futballozva, Oláh távoli bombájával sikerült begyűjteni a három pontot. Ennek a győzelemnek köszönhetően csapatunk fellépett az ötödik helyre, és két körrel a vége előtt, saját kezében van a sorsa, ettől függetlenül még nem dőlt el semmi, és továbbra is teljes összpontosításra van szükség.

- Egy nagyon kemény mérkőzés van a hátunk mögött – kezdte Oláh Adrienn, aki januárban éppen Miskolcról igazolt Győrbe. – Tudtuk, hogy egy erősebb csapattal találkozunk, és taktikailag nagyon fegyelmezettnek kell lennünk. Azt gondolom, hogy amit a vezetőedzőnk kért, azt maximálisan betartottuk, jól lezártuk a területeket, és stabilan védekeztünk. Nagyon boldog vagyok, hogy a gólommal sikerült elhoznunk a három pontot. Úgy éreztem, hogy van előttem kellő hely, ezért megpróbálom kapura lőni, ami szerencsére a kapufáról a hálóba vágódott. Ezután volt egy jó tíz perc, amikor nagyon ránk jött a DVTK, volt is ebben az időszakban egy-két helyzetük, de meg tudtuk tartani az előnyünket, és véleményem szerint megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, mivel jobban akartunk, mint a Diósgyőr. Természetesen még nem teljesítettük a célunkat, a hátralévő két mérkőzésen, most szombaton itthon a Szeged ellen, aztán pedig Csepelen a Kelen ellen is, a maximumot szeretnénk, sőt akarjuk nyújtani!

További híreink

Fantasztikus ETO-bravúr Diósgyőrben

Fantasztikus ETO-bravúr Diósgyőrben

A Simple Női Liga 19. fordulójában Diósgyőrben lépett pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol lányaink bravúros győzelmet arattak a légiósokat és válogatott játékosokat felvonultató DVTK ellen.

Sorsoltak a női világbajnokságra

Sorsoltak a női világbajnokságra

Az UEFA elkészítette a 2023-as, Ausztráliában és Új-Zélandon rendezendő 9. női labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőinek sorsolását. A Margret Kratz által irányított magyar válogatott ellenfele Spanyolország, Skócia, Ukrajna és a Feröer-szigetek csapata lesz.

Bravúr volna a pontszerzés Diósgyőrben

Bravúr volna a pontszerzés Diósgyőrben

A Simple Női Liga 19. fordulójában Diósgyőrbe látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol a dobogó harmadik fokán álló DVTK ellen lép pályára szombaton 17 órától.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink