Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Az U15-ös csapatunk kivételével minden korosztályos együttesünk pályára lépett bajnokságában az elmúlt héten.

Utánpótlás-híradó

U19

Vasas Kubala LA - ETO FC Győr 3-3 (2-2)

Budapest, Vasas Sporttelep. V.: Szabó P.

ETO FC: Kantó - Wágenhoffer, Pereira, Molnár M., Szabados, Lasz, Rébék, Hanzli (Marius), Erdei, Varga M., Szalka (Major). Edző: Tóth László.

Gsz.: Varga M., Wágenhoffer, Erdei.

Tóth László: - Eseménydús, és nagyon nehéz mérkőzést játszottunk egy bombaerős Vasas ellen. A mai döntetlen győzelemmel ért fel, csapatként és erkölcsileg mi győzedelmeskedtünk. A fiúk bebizonyították, hogy szívvel bármit el lehet érni! Óriási bravúr ez úgy, hogy 30 fokban műfüvön, nagyon szűk kerettel kellett megmérkőznünk. Egy kis szerencsével a vége még szebb lehetett volna, de a döntetlen igazságos végeredmény. Gratulálok a csapatnak, így tovább!

 

U17

UTE - ETO FC Győr 2-5 (1-3)

Budapest, UTE Atlétikai Stadion. V.: Csöngető.

ETO FC: Kiss Á. - Deákovits, Csáki, Óvári, Demkó, Horváth M., Urblík, Németh O. (Rubos), Mitring, Mázsás (Bartossik), Lacza (Bognár). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Mázsás (2), Mitring (2), Lacza.

Laczkó János: - Az UTE elleni mérkőzés első játékrészében törekedtünk arra, hogy minél több lehetőséget dolgozzunk ki. Megfelelő pillanatokban sikerült gólokat szereznünk. A második félidőben igyekeztünk növelni a tempót, és ezek révén sikerült újabb gólokat szereznünk. Védekezésünkön javítanunk kell, mert könnyű gólt engedtünk a szervezetten játszó UTE-nak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U16

ETO FC Győr - FTC 0-2 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Tóth Sz.

ETO FC: Sebők - Bíró, Horváth B., Kulcsár, Kráz, Vingler, Balogh Á. (Zsédely), Bánáti, Moharos (Süveges), Bajtel (Balajthy), Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Bognár Zsolt: - Nehéz ilyen mérkőzés után bármit is mondani, hisz csak dicsérni tudom a csapatot, mert nagyon jól játszunk, és újra azt a játékot láttam, amit ősszel. Ebből a mérkőzésből az eredmény az egyetlen negatívum, de utánpótlás fociról van szó, ezért csak a játékkal és mentalitással szeretnék foglalkozni, és ezt erősíteni minden játékosomban, mert ezekben jobbak voltunk a Ferencvárosnál. Amiben viszont fejlődni kell, az a helyzetkihasználás, mert az ma nagyon gyenge volt, és úgy gondolom, hogy ebben viszont jobb volt az ellenfelünk, ezért meg is nyerte a mérkőzést, amihez gratulálok!

 

U14

ETO FC Győr – Vasas Kubala LA 3-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Juhász B.

ETO FC: Papp (Hajczinger) - Zója (Bősze), Koncz, Varga Máté, Garai, Pénzes (Szecsődi M.), Varga Márton, Beődi (Árpási), Barna (Herczeg), Szép (Csorba T.), Csorba N. (Gueth). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Szép (2), Csorba T.

Tuifel Péter: - Két ellentétes félidőt játszottunk, az elsőben a Vasas, a másodikban mi játszottunk jobban, viszont a nagy gólszerzési lehetőségek számát figyelembe véve megérdemelten győztünk.

 

U13

ETO FC Győr - Pápai ELC 6-0 (4-0)

Győr, ETO Park. V.: Fehér V.

ETO FC: Szabó K. – Csizmazia, Bősze, Prettenhoffer, Mészáros, Lukácsy, Csiszár- Peidl, Molnár Z., Méhes, Algács, Szabó L., Csere: Hajczinger, Havasi, Kern, Borbély, Pomper, Ferenczi, Pázmány. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Algács (3), Méhes, Bősze, Kern.

Sárközi Attila: - Mind a két félidőben volt olyan periódus, amikor nem volt megfelelő a ritmus, rossz döntés vagy technikai hiba miatt. Ettől függetlenül az egész mérkőzést kontrollálni tudtuk és a periódusokat leszámítva, szép gólokat szereztünk, és rengeteget kombináltunk. Az előre ívelt labdákra jól reagált a védelem. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és a győzelemhez!

 

U12

ETO FC Győr - Pápai ELC 9-0 (5-0)

Győr, ETO Park. V.: Angyal.

ETO FC: Lengyel (Deli) - Mészáros Zs. (Kovács B), Pécskai, Kiss B., Béres, Vitális N., Adi (Czelter), Ölbei,  Steszli.

Gsz: Steszli (4), Béres, Mészáros Zs., Kovács B., Adi, Ölbei.

Lakatos Attila: - Az első félidőben nagyon ügyesen, magabiztosan játszottunk, sok szép felépített támadásunk volt, amikből a gólokon kívül is több nagy helyzetet sikerült kialakítanunk. A második félidő első felében nem jó felfogásban játszottunk, kapkodtunk, kevesebbet járattuk a labdát, de pozitívum, hogy ebből is tudtunk még újítani, és a mérkőzés végén is szereztünk további szép gólokat. Javítanivaló, hogy a mérkőzésen volt több eladott labdánk mélységi passzok után a védővonalból a középpályára, illetve les miatt is több támadásunk elakadt. Összességében a mai mérkőzést helyén kell kezelni, de jó alapot adott a következő hetek nehezebb feladataira.

 

Leány U19

Hatvan - ETO FC Győr 1-5 (1-1)

Hatvan, Népkert Sorttelep. V.: Bálint J.

ETO FC: Bokros (Óvári) - Kránicz (Kapuváry), Virág, Maráz (Szabó F.), Fülöp D., Pacsuta, Nagy K., Fülöp H., Horváth C. (Szatmári), Bódai, Győri (Tóth S.). Edző: Süle János.

Gsz.: Pacsuta (2), Bódai (2), Nagy K.

Süle János: - Az első félidő gyengébbre sikeredett, habár fölényben játszottunk ekkor is, de a focinkból hiányzott a sebesség és a ritmus. Körülményesen szövögettük a támadásainkat, így a lelkesen és jól védekező Hatvaniak ellen nem tudtunk előnyt szerezni ebben a játékrészben. A második félidőben nagyobb fokozatra kapcsoltunk, szerkezetet is váltottunk, amire már nem tudott reagálni ellenfelünk, nem bírták a nagyobb nyomást, jöttek a várva várt gólok is, így ismét egy magabiztos győzelmet sikerült szerezni lányainknak.

 

Leány U16

ETO FC Győr - Ferencváros TC 0-8 (0-4)

Győr, ETO Park. V.: Ihász.

ETO FC: Kovács L. - Kuntzl (Mohácsi) Halmai, Tóth Sz., Horváth J., Hécz, Rozs, Konrád, Máthé, Hordós (Sümeghy), Farkas L. (Böröczky). Edző: Rácz Zsófia.

Rácz Zsófia: - A vendégek megérdemelten nyerték meg a találkozót. A lányok láthatták hova és miben kell fejlődni. Voltak elkerülhető gólok is, de egy ilyen kaliberű csapat, mint a Ferencváros, ezeket a hibákat kihasználja. Böröczky Lara személyében újoncot avattunk, gratulálok neki a debütáláshoz!

 

Leány U14 (04.28.)

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 1-1 (0-1)

Felcsút, Puskás Aréna. V.: Petrovszki.

ETO FC: Csóti (Hideg) – Domján, Mohácsi, Krasznai (Szilvás), Büki (Stróbli), Tóth Sz., Hordós (Kristofóri), Böröczky (Borbély), Szabó P. (Kéri). Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Szabó P.

Újvári Krisztina: - Az első félidőben nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, szép támadásokat vezettünk. Sok helyzetet   dolgoztunk ki, de sajnos ki is hagytuk őket, így csak egyet sikerült gólra váltani. A második játékrészben, miután kiegyenlített az ellenfél, nem adtuk fel, és meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de végül maradt az 1-1-es döntetlen, amivel egyik csapat sem lehet elégedetlen. Ha ezen az úton megyünk tovább, akkor eredményesek tudunk lenni a későbbiekben, mivel a játékosok egyre jobban megvalósítják a pályán azokat a dolgokat, amiket hétközben az edzésen gyakorlunk.

 

Leány U14 (05.01.)

MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 4-0 (2-0)

Székesfehérvár, MOL Aréna. V.: Kovács Z.

ETO FC: Csóti (Hideg) – Domján, Mohácsi, Borbély (Tóth Sz.), Büki L. (Stróbli K.) Szilvás (Krasznai), Hordós, (Kristofóri), Szabó P. (Kéri), Böröczky Edző: Újvári Krisztina.

Újvári Krisztina: - Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, de a helyzeteit a fehérvárnak sikerült előbb értékesíteni. A gól után elbizonytalanodott a csapat, ezért nagy nyomás volt a védelmünkön, így a félidő végéhez közeledve újabb gólt kaptunk. A második játérészben már sokkal veszélyesebbek voltunk az ellenfél kapujára, de nem koncentráltunk eléggé a befejezésnél, így a hazai csapat megérdemelten szerzett újabb gólokat. Gratulálok a Székesfehérváriaknak, további sok sikert kívánok!

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten minden korosztályunk számára véget értek a bajnokság küzdelmei.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több korosztályos csapatunk számára is véget ért a bajnokság az elmúlt hétvégén.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, ahol ezúttal felemás hetet zártak fiataljaink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink