Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Csalódás a városi derbin

Gyirmót FC Győr – WKW ETO FC Győr 2-1 (1-1)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion zárt kapuk mögött. V.: Kovács J. Z. (Kulman, Kiss B.).

Gyirmót FC Győr: Hársfalvi – Szegi, Hudák, Karacs, Major, Vass Á., Radics (Heffler 77’), Nagy P., Hajdú, Simon A. (Lencse 77’), Varga B. (Lustyik 91’) Vezetőedző: Csertői Aurél.

WKW ETO FC Győr: Riusz – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes, Vukasovic, Bagi, Vincze Á. (Májer 77’), Vitális (Szimcso 77’), Priskin, Farkas B. Vezetőedző: Dobos Barna.

Gsz.: Varga B. (46’, 60’) ill. Priskin (5’).

 Városi rangadót rendeztek a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában, ahol csapatunk a feljutásra esélyes Gyirmót FC Győr vendége volt. Dobos Barna vezetőedző több helyen is változtatott az elmúlt hetekhez képest, többek között Vincze Ádám is kezdőként kapott szerepet. Ellenfelünk az első perctől kezdve megpróbálta átvenni a mérkőzés irányítását, de kimondott helyzetet nem sikerül kialakítania. Korán, már az 5. percben sikerült megszerezni csapatunknak a vezetést. Először Priskin próbálkozását mentette szögletre Hársfalvi, majd Vincze sarokrúgása után a hosszún szintén Priskin érkezett, és kapuba paskolta a labdát 0-1. A gól után is a Gyirmót próbálkozott többet, ám lehetőség gólszerzésre továbbra sem alakult ki. A félidő utolsó percében egy véleményes büntetőt fújt be a játékvezető a Gyirmót javára, amit Varga Barnabás a kapu közepébe gurított 1-1. A második játékrészben a semmiből érkezett a Gyirmót vezető gólja. Egy felívelt szabadrúgás Varga Barnabás fejelt a hosszúba 2-1. Ebben a félidőben nem forogtak már veszélyben már a kapuk, a Gyirmót így megnyerte a mérkőzést.

Dobos Barna: - Úgy érzem, egy jogtalan tizenegyest kapott az ellenfél, sajnos a második félidőben pedig elkövettünk egy védekezési hibát egy pontrúgás után. Támadásban jobban kell teljesítenünk, hogy pontot, illetve pontokat tudjunk gyűjteni. Ebben az évben a hátralévő feladatunk, hogy építsük a következő idény csapatát.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink