Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Magabiztos győzelem Sopronban

A megyei első osztályú bajnokság 26. fordulójában a SFAC 1900 vendégeként lépett pályára az ETO Akadémia csapata, ahol fiataljaink magabiztosan gyűjtötték be a három pontot.

Magabiztos győzelem Sopronban

SFAC 1900 – ETO Akadémia 0-6 (0-2)

Sopron, Anger réti Sporttelep. V.: Herm L.

SFAC 1900: Gyűrű – Kovács B. (Göndöcs 78’), Varga Sz. (Novacek 78’), Récsei, Németh P., Erdősi, Barkovics (Luisser 78’), Horváth P. (Péter 55’), Kecskés, Horváth Á. (Majoros 78’), Németh V. Edző: Katona Sándor.

ETO Akadémia: Gyurákovics (Czingráber 79’) - Sipőcz, Vári (Tuboly 55’), Kerkez, Forró, Szabó T., Múcska, Berki (Sipos 65’), Horváth O. (Fendrik 71’), Molnár R., Márton (Szuhodovszki 46’). Edző: Király József.

Gsz.: Berki (2), Szabó T., Horváth O., Molnár R., Szuhodovszki.

A mérkőzés elejétől kezdve kezdeményezően játszott Király József csapata. Már az első félidőben is sok helyzetet sikerült kialakítani a védekezésre berendezkedő Sopron ellen. A második játékrészben is jó pár lehetőség kimaradt, ettől függetlenül a játék és a hozzáállás megfelelő volt, így megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Király József: - Minden játékos úgy állt bele ebbe a mérkőzésbe, ahogy kell, és ez három pontot eredményezett, ami fontos volt számunkra. Ellenfelünket az utóbbi pár hétben a vírussal küszködött, de már kezdenek kijönni ebből, sok sikert kívánunk neki a bajnokság hátralévő részére!

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink