Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sopronban az ETO Akadémia

A megyei első osztályú bajnokság 26. fordulójában az ETO Akadémia Sopronba látogat szombaton, ahol a SFAC 1900 gárdájával találkozik 17 órától.

Sopronban az ETO Akadémia

Az ETO Akadémia múlt héten, nagy csatában 1-1-es döntetlent játszott a szervezetten futballozó Vitnyéd csapata ellen. Akadémistáink ezúttal Sopronban folytatják a bajnokságot, és a SFAC 1900 vendégei lesznek. A piros-fehér csapat eddig lejátszott huszonöt mérkőzéséből kilencet megnyert, ötször végzett döntetlenre, és tizenegy alkalommal szenvedett vereséget, s az így begyűjtött harminckét pontjával a tabella 10. helyén áll. Az ősszel egy szorosnak induló mérkőzésen tudtunk végül magabiztosan, 7-3-ra nyerni az ETO Parkban. Király József edző tanítványai továbbra is keményen dolgoznak, hogy a bajnokságot a tabella élén fejezzék be.

- Bármilyen osztályról is beszélünk, egy Sopron-ETO meccs, mindig presztízs mérkőzésnek számít – kezdte Király József. - Ennek tudatában készültünk egész héten, és ennek megfelelő szellemben lépünk pályára szombaton.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink