Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Zártkapus lesz a vasárnap esti presztízscsata

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában városi rangadót rendeznek vasárnap 19.30 órától, ugyanis Gyirmótra látogat a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. (A mérkőzés zártkapus lesz, viszont az M4 Sport élőben közvetíti!)

Zártkapus lesz a vasárnap esti presztízscsata

Vasárnap este komoly erőpróba vár Dobos Barna együttesére, hiszen a városi rivális Gyirmót otthonában kell pályára lépnie. A sárga-kékek remek formában vannak, jelenleg mindössze két pont a hátrányuk a feljutó helyen álló Debrecennel szemben. Eddigi harmincöt mérkőzéséből huszonegyet megnyert, hatszor játszott döntetlent, és nyolc alkalommal szenvedett vereséget. Így begyűjtött hatvankilenc pontjával a harmadik helyet foglalja el a tabellán. A két csapat őszi találkozóján magabiztos, 4-1-es győzelmet arattunk az ETO Stadionban. Természetesen egy ilyen mérkőzésen mindkét gárda kettőzött erővel fog küzdeni, és a győzelemért lépnek pályára a csapatok.

- A Gyirmót egy nagyon masszív, erős csapat, amelynek reális esélye van a feljutásra, hiszen a bajnokság végéig tartja a lépést az előzetesen kikiáltott két feljutóval – kezdte Dobos Barna. -  Mivel városi rangadóról beszélünk, ez egy olyan találkozó, ahol bármi megtörténhet, és természetesen mindent meg is fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Szeretném, ha a játékosok azt a harcosságot mentenék át a vasárnapi meccsre, mint amit láthattunk a hétközi bajnoki második félidejében a Szolnok ellen.

A Gyirmót FC közleménye:

Tájékoztatjuk a szurkolókat és az érdeklődőket, hogy a vendég csapat vezetőivel egyeztetve meghoztuk azt a felelősségteljes döntést, miszerint a 2021.05.02-a vasárnapra kiírt Gyirmót FC Győr – WKW ETO FC Győr Merkantil Bank NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.

Jelen helyzetben bizonytalan annak a kimenetele, hogy a jogszabályi háttér megvalósul, és nézőket lehetne beengedni a mérkőzésre. Véleményünk szerint az idő rövidsége miatt nem lehet felelősséggel felkészülni a találkozó nézők előtt történő megrendezésére.

Ennek megfelelően – különös tekintettel a Covid helyzetre – nem látjuk lehetőségét annak, hogy biztonságosan, a jogszabályoknak megfelelően, a nézők egészségének megóvása mellett nézők részvételével megrendezhessük a mérkőzést.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzést az M4 Sport + TV csatorna élőben közvetíti, illetve online is követhetik a találkozó eseményeit az m4sport.hu weboldalon, így ott mindenki megtekintheti a találkozót.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink