Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Múlt héten U17-es csapatunk két meccsen is pályára lépett, melyeken sikerült mind a hat pontot begyűjtenie, ezzel a gárda – igaz egy mérkőzéssel többet játszva – a tabella élén áll az Illés Akadémia előtt.

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Laczkó János együttese remekül szerepel a tavaszi szezon során. Nyolc mérkőzéséből hatot megnyert, egyszer játszott döntetlent, és szintén egy alkalommal szenvedett vereséget. Huszonnégy pontjával jelenleg vezeti a tabellát az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Illés Akadémia előtt. Fiataljaink múlt héten kétszer is pályára léptek, előbb szerdán a Gyirmótot, majd szombaton a Paksot győzték le. Mindkét találkozón eredményes volt az együttes támadója, Mázsás Gábor, aki eddig öt gólt szerzett a tavaszi szezonban.

- A Gyirmót elleni meccset érzésem szerint magunknak tettük nehézzé – kezdte Mázsás Gábor. – Úgy gondolom, nem vettük elég komolyan az ellenfelet, és bár korán megszereztük a vezetést, ezután kihagytunk a lehetőségeinket, és a Gyirmót egyenlíteni is tudott. Szerencsére a végén sikerült megnyernünk azt a meccset. A hétvégi, Paks elleni már egy egészen más kilencven perc volt. Itt minden úgy sikerült, ahogy elterveztük, belőttük a helyzeteinket, és magabiztosan gyűjtöttük be a három pontot. Jelenleg első helyen vagyunk, viszont az Illés Akadémiának van még egy elmaradt meccse, de még játszunk egymás ellen, így előzhetünk. Persze ahhoz az is kell, hogy ne hibázzunk a többi meccsen, és végig fegyelmezetten futballozzunk. Természetesen jó lenne a góllövőlista élén zárni, de a csapat eredménye mindennél fontosabb!

További híreink

A kis Steszli nagy napja

A kis Steszli nagy napja

Az elmúlt hétvégén Szombathelyen, a Lurkó UFC ellen lépett pályára U12-es csapatunk, ahol több jó teljesítmény közül Steszli Andrásé kiemelkedett, ugyanis a támadó mesterhármast ért el.

Utánpótlás.hu lapszemle

Utánpótlás.hu lapszemle

A fiatalok felnőttcsapatokba való integrálása a legfőbb cél az ETO FC Győr akadémiáján - utanpotlassport.hu lapszemle

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Valamennyi utánpótlás-csapatunk pályára lépett az elmúlt hétben bajnokságában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink