Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A kis Steszli nagy napja

Az elmúlt hétvégén Szombathelyen, a Lurkó UFC ellen lépett pályára U12-es csapatunk, ahol több jó teljesítmény közül Steszli Andrásé kiemelkedett, ugyanis a támadó mesterhármast ért el.

A kis Steszli nagy napja

Lakatos Attila csapata remekül teljesít bajnokságában, tizennyolc lejátszott mérkőzéséből tizenötöt megnyert, kétszer végzett döntetlenre, és mindössze csak egy alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött negyvenhét pontjával, az egy meccset többet játszó Zalaegerszeg mögött a második helyen áll. Múlt héten Szombathelyen, a Lurkó csapata ellen aratott magabiztos, 4-0-s győzelmet. A három pont megszerzésében elévülhetetlen érdemei voltak a triplázó Steszli Andrásnak, aki egyébként a góllövőlista második helyén áll huszonkét találattal.

- Éreztem magamon meccs előtt, hogy gólerős leszek, és úgy léptem pályára, hogy szeretnék minél eredményesebb lenni – kezdte Steszli András. – Jól járattuk a labdát egész mérkőzésen, szépen forgattuk a széleket, amiből jöttek a beadások, és így többször is helyzetbe tudtunk kerülni, ezáltal megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Jelenleg a második helyen állunk, meg kell vernünk a Zalaegerszeget és az Illés Akadémiát, hogy elérjük a célunkat, és bajnokok lehessünk. Továbbra is szeretném sok góllal segíteni a csapatot a hátralévő fordulókban.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az U15-ös csapatunk kivételével minden korosztályos együttesünk pályára lépett bajnokságában az elmúlt héten.

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Múlt héten U17-es csapatunk két meccsen is pályára lépett, melyeken sikerült mind a hat pontot begyűjtenie, ezzel a gárda – igaz egy mérkőzéssel többet játszva – a tabella élén áll az Illés Akadémia előtt.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink