Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hiába a feltámadás, a vége vereség lett

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, hétközi mérkőzésen lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a Szolnoki MÁV FC ellen, ahol együttesünk a második félidőben kétgólos hátrányból is felállt, de sajnos a hajrában egy büntetővel megszerezte a három pontot a Szolnok.

Hiába a feltámadás, a vége vereség lett

WKW ETO FC Győr – Szolnoki MÁV FC 2-3 (0-2)

Győr, ETO Park zárt kapuk mögött. V.: Nazsa (Berényi, Márkus).

WKW ETO FC Győr: Ruisz – Kovács K. (Bagi 46’), Lipták, Temesvári, Fejes, Kiss M., Vukasovic, Vitális, Májer (Farkas 74’), Priskin, Berki (Vankó 46’). Vezetőedző: Dobos Barna.

Szolnoki MÁV FC: Csáki – Horgosi, Kovács O., Tamás L., Csirmaz (Sitku 82’), Tisza, Kónya, Berdó (Bárdos 76’), Kotula, Rokszin (Irmes 76’), Novák Cs. Vezetőedző: Csábi József.

Gsz.: Lipták (56’), Fejes (81’) ill. Kovács O. (23’), Tisza (29’), Novák (84’).

Hétközi mérkőzést rendeztek szerdán este a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában. Csapatunk a 9. helyezett Szolnokkal csapott össze az ETO Parkban, ahol visszatért a védelembe az előző körben eltiltását letöltő Lipták Zoltán.

Az első negyedórában ismerkedte egymással a csapatok. A Szolnok már ebben az időszakban is több szögletet elvégezhetett. a 23. percben egyet aztán gólra tudtak váltani. Egy élesen belőtt labdát Kovács Olivér csúsztatott meg a röviden, ami érintés nélkül a hosszúba vágódott 0-1. Hat perccel később megduplázta előnyét a Szolnok. Egy visszafejelt labdával Tisza kapott meg les gyanús helyzetben, kapura fordult, majd közelről a hálóba bombázott 0-2. Nem sokkal a középkezdés után Vukasovic vállalkozott egy távoli lövésre, bombáját Csáki kapus csak szögletre tudta tolni. A következő lehetőség is előttünk adódott. Fejes harcolt ki szabadrúgást, nem messze az alapvonaltól. A labda mögé Vitális állt, aki nagy erővel lőtt a hosszú sarok irányába, ám a vendégek kapusa szép mozdulattal hárított. A félidő vége előtt majdnem összejött a szépítés. Priskin verte meg védőjét, majd kiszorított szögből lőtt, de labdája nem sokkal a hosszú kapufa mellett hagyta el a játékteret. A második játékrészre feljavult a játékunk, és az 56. percben össze is jött a szépítés. Vitális gyönyörűen tekert Lipták fejére, aki nagy erővel a hálóba fejelt 1-2. A gól után sem álltunk le, Vitális szép egyéni akciója után nagyot védett a vendégek kapusa, a kipattanót Lipták egy lépésről a kapuba lőtte, de a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt. Az utolsó negyedórába lépve először Farkas Balázs még hosszan adott középre Priskin irányába, támadónk centikkel lemaradt, ám három perccel később már pontosan találta meg Fejest, aki már nem hibázott, és megszerezte az egyenlítő találatot 2-2. A hajrában is mentünk előre a győzelemért, de sajnos nem jött össze, ráadásul a 84. percben Lipták szabálytalankodott a büntetőterületen belül Novákkal szemben. A megítélt tizenegyest a sértett végezte el, amibe Ruisz ugyan bele tudott érni, de hárítania nem sikerült.

Dobos Barna: - Csalódottak vagyunk, hiszen már az első félidőben hátrányba kerültünk. Készültünk arra, hogy a pontrúgásokat levédekezzük, valamint azt meg kell jegyeznem, hogy sokkal nagyobb harcosságot várok el a játékosoktól, mint az első játékrészben. A második félidőben aztán javult a játékunk, visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos a végén egy nagy hiba eldöntötte a három pont sorsát.

Csábi József: - Két ellentétes félidő volt. Az elsőben le kellett volna rendeznünk a mérkőzést. Szünet után felpörgött az ETO, egyenlíteni is tudott, de az, hogy ezek után meg tudtunk újulni, azt bizonyítja, hogy léptünk egy szintet.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink