Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Visszavágni a Szolnoknak!

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában hazai környezetben lép pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, amely szerdán 18 órától, hétközi mérkőzésen fogadja a Szolnok gárdáját. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Visszavágni a Szolnoknak!

Az ETO FC az előző fordulóban Siófokon játszott 2-2-es döntetlent. Sok idő nincs a következő mérkőzésig, ugyanis szerdán hétközi fordulót rendeznek a bajnokságban. Ezúttal a Szolnoki MÁV FC látogat az ETO Parkba. Soron következő ellenfelünk eddigi harmincnégy mérkőzéséből tizenhármat megnyert, tizenegyszer játszott döntetlent, és tíz alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett ötven pontjával a tabella 9. helyét foglalja el. A két csapat őszi találkozóján 2-1-es szolnoki győzelem született. Akkor Berki István góljával tudtunk egyenlíteni, nagy erőket mozgósítottunk a győzelemért, ám a Szolnok az utolsó pillanatban Novák Csanád góljával megnyerte a meccset. Dobos Barna kellőképp felkészítette játékosait a sűrű menetrendre, akik azért lépnek pályára, hogy itthon tartsák mind a három pontot.

Szerdán egyértelmű célunk, hogy itthon tartsuk a három pontot. Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, ellenfelünk egy masszív csapat, amely okozott már nagy meglepetéseket, hiszen megverte mind a két feljutásra esélyes együttest is. Mindenképp javítani szeretnénk a Szolnok elleni mérlegünkön is, hiszen az elmúlt két egymás elleni meccsünket is elvesztettük. Sűrűn játsszuk a meccseket, szeretnénk egy győzelemmel neki menni a városi rangadónak.

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink