Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Valamennyi utánpótlás-csapatunk pályára lépett az elmúlt hétben bajnokságában.

Utánpótlás-híradó

U19

DVSC - ETO FC Győr 2-1 (1-0)

Debrecen-Pallag, DLA Edzőközpont. V.: Rozsnaki.

ETO FC: Kantó - Lasz, Wagenhoffer (Kovács Z.), Molnár M., Erdei, Karvaj (Tuboly), Rébék, Szalka, Marius (Ignácz), Hanzli, Varga M. (Major). Edző: Tóth László.

Gsz.: Szalka.

Tóth László: - Jól kezdtük a mérkőzést, majd a semmiből vezetést tudott szerezni a hazai csapat egy oldalszabadrúgásból, aminél sajnos elaludtunk. Ezt követően is mi domináltunk, de a mélyen visszahúzódó Debrecenieket nem tudtuk feltörni. Második félidőben még erőteljesebben domináltunk, sikerült is kiegyenlítenünk, majd a győzelemre játszottunk, de hátul a bal oldalon elkövettünk egy gyermeteg hibát, aminek következtében egy jól eltalált lövéssel ismét a hazaiak szereztek vezetést. A hátralévő időben mindent megmozgattunk, hogy megfordítsuk az eredményt, de nem voltak átlövéseink, és a végső megoldásaink sem sikerültek, vagy rosszul döntöttünk kulcs momentumokban. Sajnálom a csapatot, mert nem érdemelt vereséget, de a tanulság, hogy ilyen csapat ellen sem lehet ekkora hibákat elkövetni! Jövő héten igyekszünk javítani.

 

U17 (04.21.)

ETO FC Győr - Gyirmót SE 2-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Gyana.

ETO FC: Mátyus – Bognár B. (Deákovits), Csáki, Óvári, Demkó, Urblík (Németh O.) Horváth M., Vingler, Moharos (Mitring), Lacza (Rubos), Mázsás (Bartossik). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Mázsás, Lacza.

Laczkó János: - Viszonylag hamar megszereztük a vezetést a szervezett Gyirmót csapata ellen. Sok lehetőséget dolgoztunk ki, de azok kimaradtak. A második félidőben volt egy tíz perces holtpont, amelyben a kapott gól előtti szituációban több párharcot vesztettünk, és lassabban helyezkedtünk. Viszont ezután újra bátrabban játszottunk, és ez a felfogás vezetett minket a sikerhez. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U17 (04.24.)

ETO FC Győr - Paksi FC 6-1 (2-0)

Győr, ETO Park. V.: Szeibert.

ETO FC: Mátyus (Kiss Á.) - Deákovits, Csáki, Óvári, Demkó, Horváth M. (Moharos), Vingler, Németh O. (Urblík), Mitring, Mázsás (Rubos), Lacza (Bartossik). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Mitring (2), Mázsás, Németh, Lacza, Rubos.

Laczkó János: - A szervezetten játszó Paks ellen az első félidőben a támadási mozgásokat nem tettük elég gyorsan és hatékonyan. A kialakított lehetőségeinket értékesítettük. Második félidőben pontosabbá és gyorsabbá tettük a támadó játékunkat. Örömteli, hogy több játékos is gólt szerzett. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U15

Nyíregyháza - ETO FC Győr 0-2 (0-1)

Nyíregyháza, Városi Stadion. V.: Kosztyu.

ETO FC: Maszlavér – Selyem, Mészáros, Jankovics, Csorba N., Ģönye, Bakó, Herczeg, Vukk (Majoros), Tollár (Rátonyi), Schmaller (Hancz). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Csorba N., Tollár.

Tuifel Péter: - Kellemetlen ellenfél volt a Nyíregyháza, de a srácok jó mentalitással álltak bele a mérkőzésbe, aminek meg is lett az eredménye. Összességében a játékot uralva, és több helyzetet kidolgozva, megérdemelten nyerték a találkozót.

 

U14 (04.21.)

UTE - ETO FC Győr 2-0 (1-0)

Budapest, UTE Atlétikai Stadion. V.: Horváth B.

ETO FC: Kocsis – Zója, Koncz, Varga Máté, Garai (Herczeg), Pénzes, Varga Márton, Beődi (Szecsődi B.), Szerémi (Gueth), Tóth P. (Szecsődi M.), Barna (Csorba T.). Edző: Herczeg Miklós.

Herczeg Miklós: - Ezen a mérkőzésen is megvoltak a gólszerzési lehetőségek a győzelemhez, de nem sikerült kihasználni egyet sem, így sajnos vereség lett a vége. Ettől függetlenül a srácok mindent beleadtak, ehhez gratulálok nekik.

 

U14 (04.24)

Nyíregyháza Spartacus FC - ETO FC Győr 1-2 (1-1)

Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep. V.: Hadházi.

ETO FC: Kocsis - Zója, Koncz, Varga Máté, Garai, Pénzes, Varga Márton (Gueth), Beődi, Szecsődi B. (Árpási), Szecsődi M. (Csorba), Barna. Edző: Herczeg Miklós.

Gsz.: Barna (2).

Herczeg Miklós: - A csapat mentális erejét megmutatva hosszú, utazás után, kellemetlen ellenféllel szemben sikerült egy nagyon értékes győzelmet aratnunk. A játék képe alapján megérdemelt a győzelem.

 

U13

Lurkó UFC - ETO FC Győr 0-1 (0-1)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep. V.: Bíró.

ETO FC: Szabó K. – Csizmazia, Prettenhoffer, Bősze, Lukácsy, Somogyi, Csiszár- Peidl, Molnár Z., Méhes, Algács, Járeb. Csere: Hajczinger, Havasi, Borbély, Pázmány, Szabó L., Mészáros Á. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Lukácsy.

Sárközi Attila: - Mind a két félidőben pontosan, gyorsan, és jó ritmusban tudtunk játszani. Sok helyzetet alakítottunk ki, amiből csak egyet sikerült gólra váltani. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és a győzelemhez!

 

U12

Lurkó UFC - ETO FC Győr 0-4 (0-3)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep. V.: Horváth A.

ETO FC: Deli (Lengyel) - Mészáros Zs. (Makkos), Pécskai, Csernyi, Béres, Mitring, Kiss B. (Vitális N.), Ölbei, Steszli (Adi). Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Steszli (3), Pécskai.

Lakatos Attila: - A mérkőzés első percétől támadószellemben és kezdeményezően léptünk fel, az első félidőben a szélsőink jó beindulásainak, teljesítményének köszönhetően sok gólhelyzetet tudtunk kialakítani, de többször is túlbonyolítottuk a legegyszerűbb szituációkat is. A második félidőben helyenként jól játszottunk, mégis valamivel kevesebb helyzetünk volt. A középpályán a visszatámadásaink, visszazárásaink előfordult, hogy lassúnak bizonyultak, így labdavesztés után az ellenfél néhány kontratámadását sem tudtuk idejében megállítani. A betömörülő, de gyengébb képességű ellenfél ellen a játékfelfogásunk helyenként nem volt megfelelő, ez felesleges labdavezetésekben mutatkozott meg, illetve hiányérzetem a kihagyott helyzetek miatt is van. Steszli Andrást és Pécskai Csongort kitűnő játékukért külön szeretném kiemelni!

 

U8

Sopron – ETO FC Győr 3-28

Sopron, Káposztás utcai Stadion.

ETO FC: Fördős Olivér, Sárkány Kristóf, Szabó Lóránt Barnabás, Adi Abigél, Kovács Konrád, Szarka Olivér, Klema Dominik, Csemez Dávid, Erős Donát. Edző: Csonka Gyula.

Csonka Gyula: - A pandémia miatti egy hónapos kihagyás utáni első edzőmérkőzésre Sopronba látogattunk. Újra fel kellett venni a meccsritmust, amit pár perc után sikerült is a gyerkőcöknek. Értékes nyolcvan percet játszottunk, ahol formás támadásokat vezetve, szép gólokat lőve, nagy arányú győzelmet arattunk. Köszönjük a soproniak meghívását, szeretettel várjuk őket vissza!

 

Leány U19

ETO FC Győr – Veszprém 6-0 (4-0)

Győr, ETO Park. V.: Takács N.

ETO FC: Bokros (Óvári) – Kránicz (Kapuváry), Virág, Maráz (Altricter), Gaál (Fülöp D.), Pacsuta, Szabó F. (Nagy K.), Fülöp H., Horváth C. (Tóth S.) Bódai (Gelesits), Győri. Edző: Süle János.

Gsz.: Bódai (3), Győri, Horváth C., Fülöp D.

Süle János: - Nagyon sima győzelem volt. Az ellenfelünk nem igazán tudott kibontakozni, ezért főként csak a védekezésre helyezte a hangsúlyt, a térfelünkre csak ritkán tudtak átlépni. Ma a megszokottnál pontatlanabbra sikerült a passzjátékunk, csupán ennek köszönheti a Veszprém, hogy hat góllal megúszta, ami azért természetesen így is egy nagyon dicséretes, és szép eredmény!

 

Leány U16

Fehérvár FC - ETO FC Győr 1-0 (1-0)

Székesfehérvár, MOL Aréna. V.: Vitányi.

ETO FC: Kovács L. - Sümeghy (Kuntzl), Halmai, Máthé, Horváth J. (Patyi), Konrád, Szabóvá (Tóth Sz.), Kovalter, Hordós (Farkas L.), Rozs, Hécz. Edző: Rácz Zsófia.

Rácz Zsófia: - Egy jó, szervezett csapat otthonába látogattunk, ahol egy jó iramú mérkőzést játszottunk. Az első félidőben egy elkerülhető gólt kaptunk. A második játékrészben több lehetőségünk volt, de nem használtuk ki a jobbnál jobb helyzeteket. A második félidőben mutatott játékban több olyan játékelemet láttam, ami ahhoz kell, hogy egy sikeresebb csapat legyünk, viszont a helyzeteket be kell rúgni.

 

Leány U14

ETO FC Győr - ZTE FC 1-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Székely.

ETO FC: Csóti (Hideg) – Domján, Mohácsi, Krasznai (Szilvás), Kovalter, Böröczky (Kristofóri), Hordós (Borbély), Szabó P. (Kéri), Büki (Stróbli). Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Hordós.

Újvári Krisztina: - Az első félidőben fegyelmezetten játszottak a lányok, jól tartottuk a labdát. Kevés helyzetet dolgoztunk ki, de a félidő végéhez közeledve így is sikerült megszerezni a vezetést. A második játékrészben az ellenfél saját térfelére visszahúzódva védekezett, nehezen találtunk rést a védelmükön. Gratulálok az egész csapatnak, a zalaegerszegieknek sok sikert kívánok!

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az U15-ös csapatunk kivételével minden korosztályos együttesünk pályára lépett bajnokságában az elmúlt héten.

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Múlt héten U17-es csapatunk két meccsen is pályára lépett, melyeken sikerült mind a hat pontot begyűjtenie, ezzel a gárda – igaz egy mérkőzéssel többet játszva – a tabella élén áll az Illés Akadémia előtt.

A kis Steszli nagy napja

A kis Steszli nagy napja

Az elmúlt hétvégén Szombathelyen, a Lurkó UFC ellen lépett pályára U12-es csapatunk, ahol több jó teljesítmény közül Steszli Andrásé kiemelkedett, ugyanis a támadó mesterhármast ért el.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink