Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Egy pont a Balaton partjáról

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában Siófokon vendégszerepelt a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol 0-2-s félidő után a házigazdák két büntetővel egyenlíteni tudtak.

Egy pont a Balaton partjáról

Fotó: Németh András

BFC Siófok – WKW ETO FC Győr 2-2 (0-2)

Siófok, Városi Stadion zárt kapuk mögött. V.: Hanyecz (Kis Z., Kulman).

BFC Siófok: Hutvágner – Polényi, Jagodics, Izing, Kiss B. (Deutsch 46’), Tajthy (Medgyesi 88’), Balogh B. (Tömösvári 73’), Hajnal (Elek 46’), Horváth P., Cipf, Kecskés (Nikházi 46’). Szakmai igazgató: Mihalecz István.

WKW ETO FC Győr: Ruisz – Kovács K., Temesvári, Vukasovic, Fejes, Kiss M., Egerszegi (Vári 83’), Vitális (Vankó 86’), Májer, Priskin, Berki (Bagi 70’). Vezetőedző: Dobos Barna.

Gsz.: Elek (66’, 81’) ill. Priskin (22’), Fejes (33’).

Dobos Barna együttese nem számíthatott könnyű mérkőzésre, hiszen a Siófok a kiesés ellen küzd, ezért minden pont nagyon fontos lehet nekik a végelszámolásnál. Mindjárt a harmadik percben megszerezhettük volna a vezetést, ekkor Berki lépett ki a védők között, a félpályáról vezethette a labdát, de a visszazáró hazai játékos az utolsó pillanatban menteni tudott. Negyedóra elteltével egy siófoki lehetőséget is feljegyezhettünk, ekkor Horváth Péter verekedte át magát a védelmünkön, de hosszúra tartó lövését Ruisz könnyedén hárította.  A 22. percben egy szöglet után Priskint rántották le a kapu előterében, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé a sértett állt, aki magabiztosan értékesítette a tizenegyest 0-1. Tizenegy perccel később megdupláztuk az előnyünket. Vitális szögletét Priskin csúsztatta meg a röviden, az érkező Fejes közvetlen közelről a hálóba pofozta a labdát 0-2. A második félidőt is mi kezdtük aktívabban, az 52. percben Májer volt harcias, labdát szerzett, majd tizenhét méterről lőtt, a labda a jobb kapufán csattant. Ezután viszont feljavult a Siófok játéka, mindent egy lapra feltéve támadtak, aminek meg is lett az eredménye, Nikházi harcolt ki büntetőt, amit Elek Bence magabiztosan értékesített 1-2. A szépítés után sem vett vissza a házigazda a tempóból és a 80. percben ismét tizenegyeshez jutottak, amit ezúttal is Elek végzett el, és lőtt a kapuba 2-2. A 84. percben Májer Milán szánta lövésre magát, Hutvágner bravúrral védett. A találkozó utolsó pillanatában még szabadrúgást végezhettünk el, de Vankó beadása hosszú lett, így maradt a 2-2. Folytatás szerdán hazai pályán a Szolnok ellen.

Dobos Barna: - Az első félidőben jól játszottunk, és megérdemelten szereztünk kétgólos vezetést. Ezt kellett volna folytatnunk a második játékrészben, azt a támadójátékot kellett volna játszanunk, amit a mérkőzés első felében, de sajnos teljesen visszaestünk, és az ellenfél két tizenegyesből egyenlíteni tudott.


További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink