Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vingler-dupla az Újpest ellen

Múlt szombaton az Újpest FC vendégeként lépett pályára U17-es csapatunk, ahol magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott, többek között Vingler László két góljának is köszönhetően.

Vingler-dupla az Újpest ellen

Szépen teljesít eddig az ETO FC Győr U17-es csapata a bajnokság rájátszásában. Eddig lejátszott hat tavaszi mérkőzéséből négyet megnyert, egyszer végzett döntetlenre, és szintén csupán egyszer szenvedett vereséget. A legutóbbi fordulóban az Újpest FC együttesét fektették két vállra. A győzelemből főszerepet vállalt Vingler László, aki kétszer is eredményes tudott lenni a találkozón.

-  Jól kezdtük a mérkőzést, mindjárt az elején emberelőnybe kerültünk – kezdte Vingler László. – Ezután sokáig nem tudtuk feltörni az ellenfél védelmét, nagyon stabilak voltak hátul. Az első félidő hajrájában egy középre adást követően hozzám került a labda, befordultam vele és szerencsére sikerült a hosszúba sarokba lőni. Ezzel megszereztük a vezetést, és nyugodtabban mehettünk szünetre. A második játékrész elején kaptunk egy szabadrúgást oldalról, amit megpróbáltam úgy ellőni, ha nem ér bele senki, akkor veszélyes legyen a kapura. Ez jól is alakult, a hálóban kötött ki a labda. Ez az előny már olyan magabiztosságot adott nekünk, hogy innentől már végig mi tudtunk dominálni, és újabb gólokat szereztünk, ezáltal megérdemelten nyertük meg a találkozót. 

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az U15-ös csapatunk kivételével minden korosztályos együttesünk pályára lépett bajnokságában az elmúlt héten.

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Múlt héten U17-es csapatunk két meccsen is pályára lépett, melyeken sikerült mind a hat pontot begyűjtenie, ezzel a gárda – igaz egy mérkőzéssel többet játszva – a tabella élén áll az Illés Akadémia előtt.

A kis Steszli nagy napja

A kis Steszli nagy napja

Az elmúlt hétvégén Szombathelyen, a Lurkó UFC ellen lépett pályára U12-es csapatunk, ahol több jó teljesítmény közül Steszli Andrásé kiemelkedett, ugyanis a támadó mesterhármast ért el.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink