Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!
Történt, hogy a második félidő közepén a győri gyerekek olyan támadás után találtak a kapuba, amelyet nem lehetne jobban megrajzolni sem, s amely, ha Münchenben, Barcelonában, vagy éppen Manchesterben születik egy BL-találkozón, akkor is óriási elismerésre, nagy visszhangra talál.
A negyedik ETO-gól, a kapus kidobásából indulva, nyolc győri futballista fantasztikus összjátékából született, úgy, hogy közben az ellenfél nem ért a labdához. Minden mozdulat külön-külön is parádés, s ami még a foci lényege, góllal is végződött. Szóval, érdemes megnézni, hogy milyen csodálatos dolgokra is képesek a győri fiatalok!
Ez (is) az ETO…
 
A videó megtekinthető az ETO FC Győr hivatalos Facebook oldalán!

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az U15-ös csapatunk kivételével minden korosztályos együttesünk pályára lépett bajnokságában az elmúlt héten.

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Múlt héten U17-es csapatunk két meccsen is pályára lépett, melyeken sikerült mind a hat pontot begyűjtenie, ezzel a gárda – igaz egy mérkőzéssel többet játszva – a tabella élén áll az Illés Akadémia előtt.

A kis Steszli nagy napja

A kis Steszli nagy napja

Az elmúlt hétvégén Szombathelyen, a Lurkó UFC ellen lépett pályára U12-es csapatunk, ahol több jó teljesítmény közül Steszli Andrásé kiemelkedett, ugyanis a támadó mesterhármast ért el.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink