Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Vincze-gólok sorozatban

Újabb győztes mérkőzésen van túl az ETO Akadémia. Az elmúlt héten kétszer léptek pályára akadémistáink, előbb Jánossomorján, majd Győrszentivánon arattak győzelmet. Vasárnap keményebb meccset játszottak fiataljaink, egy nagyon masszív és küzdős ellenfelet sikerült legyőzniük. A mérkőzés elején Vincze Ádám szerezte meg a vezetést, aki védő létére nagyon gólerősen játszik, és már az ötödik találatát szerezte a tavaszi szezonban.

Nagyon örülök, hogy ismét gólt tudtam szerezni – kezdte Vincze Ádám. – Mindjárt a mérkőzés elején, egy szöglet után elém pattant a labda, és egy átvétel után sikerült a hálóba találnom. Egy agresszív ellenféllel találkoztunk vasárnap, beálltak védekezni a kapujuk elé, ezáltal nehéz volt feltörnünk őket. Ez kissé idegessé is tett minket, kapkodtunk, és nem úgy sikerült a játék, ahogy elterveztük. Ennek ellenére aztán az első félidő hajrájában sikerült megdupláznunk az előnyünket, így nyugodtabban mehettünk szünetre. A második játékrészre véleményem szerint elfáradt az ellenfél, sokkal aktívabbak tudtunk lenni, a széleken többször is mögéjük kerültünk, ekkor már a játékunkkal sem volt gond. Összességében megérdemelten győztünk le egy harcos ellenfelet.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink