Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Megérdemelt vendégsiker

WKW ETO FC Győr – DVSC 2-4 (0-2)

Győr, ETO Park zárt kapuk mögött. V.: Radványi (Aradi, Kiss B.).

WKW ETO FC Győr: Ruisz – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes, Kiss M., Vukasovic, Vitális (Molnár R. 60’), Szimcso (Vankó 46’), Priskin, Májer (Berki 86’). Vezetőedző: Dobos Barna.

DVSC: Gróf – Bévárdi, Kinyik, Pávkovics, Korhut, Varga J, Dzsudzsák, Pintér Á., Ugrai (Bárány 69’), Szécsi, Bódi. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Gsz.: Vankó (49’), Priskin (85’) ill. Bódi (33’), Ugrai (41’), Szécsi (81’), Bárány (93’).

Az egyik legfőbb esélyes a feljutásra, a DVSC látogatott az ETO Parkba. Dobos Barna csapata egy múlt heti döntetlen után ezúttal nagyon nehéz feladat előtt állt. Bajnokesélyeshez méltón kezdte a találkozót a Debrecen, próbálta feltörni a védelmünket, és a kapunk elé szorított minket. Mindjárt az első percben Lipták buktatta a tizenhatosunk előterében Pintért. A megítélt szabadrúgást Bódi lőtte fölé. Rengeteg szögletet végezhetett el a Debrecen az első félidőben, de ezeknél hősiesen védekezett a csapat. A 30. percben Bévárdi húsz méteres lövése nem sokkal tévesztett célt, pár centivel szállt el a kapu fölött a labda. A kirúgás után mi szerezhettünk volna gólt. Vitális ugratta ki Szimcsot, akinek lövésébe az utolsó védő bele tudott lépni, így szögletre pattant a labda. Két perccel később megszerezte a vezetést a Debrecen. Bódi távoli lövése megtréfálta Ruiszt, aki mellé ütött a labdának, így a hálóban kötött ki a labda 0-1. Még az első félidő végén megduplázta előnyét a Loki. Dzsudzsák adott hajszál pontos indítást Ugrainak, aki egy tolás után balról a hosszúba tekert 0-2. A második félidőre más felfogásban érkezett ki a csapat. A szünetben beállt Vankó négy perccel a kezdés után máris szépíteni tudott. Egy határozott letámadás után elvette a játékszert Pávkovicstól, majd Gróf kapujába lőtt 1-2. A gólunk után is mentünk előre, de a Lokinak ebben az időszakban is voltak veszélyes helyzetei. Az 59. percben Ruisznak kellett hatalmas bravúrral hárítania Ugrai lapos lövését, majd Dzsudzsák bombája kerülte el nem sokkal a kapunkat. A következő gólt is sajnos a Debrecen szerezte, Bárány centerezését Szécsi juttatta a hálóba 1-2. Négy perccel később Vankó szabadrúgása után Priskinnel szemben látott szabálytalanságot a tizenhatoson belül a játékvezető, amiért büntetőt ítélt. A labda mögé a sértett Priskin állt, aki magabiztosan lőtt a léc alá 2-3. A hátralévő időben is próbáltunk támadni, de sajnos a mérkőzés utolsó pillanataiban megszerezte negyedig gólját a DVSC, amikor az előbb még előkészítő Bárány helyezett a jobb alsó sarokba 2-4.

Dobos Barna: - Megérdemelten nyerte meg a Debrecen a mérkőzést, bár kétszer is vissza tudtunk jönni a meccsbe, és a végén kockáztattunk a pontszerzés érdekében, a Debrecen pedig ekkor tette biztossá a győzelmét.

Toldi Gábor: - Amit elterveztünk, azt az első félidőben maximálisan sikerült megvalósítani. Sajnálom a semmiből kapott, elkerülhető gólokat, de győztünk, és mégiscsak rúgtunk 4 gólt idegenben, ami azért nem rossz. Összességeben megérdemelten nyertünk.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink