Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Három góllal három pont

Győrszentiván SE – ETO Akadémia 0-3 (0-2)

Győrszentiváni Sporttelep. V.: Szántó.

Győrszentiván: Szabó K. – Kapuráry, Litresics, Keszei, Stefanics, Lenhardt (Hajnal K. 73’), Bieder (Fábián 83’), Halász, Vadász (Hajnal P. 71’), Szabó P. (Takács P. 78’), Kálmán. Edző: Glázer Péter.

ETO Akadémia: Gyurákovics - Forró, Pereira, Kerkez, Vincze, Múcska, Szabó, Szuhodovszki, Sipőcz (Erdei 48’), Farkas, Márton (Sipos 72’). Edző: Király József.

Gsz.: Vincze (7’), Márton (43’), Szuhodovszki (75’).

A mérkőzés elején gyorsan vezetést szereztünk, amely után az első félidőben fölényben játszottunk, és a játékrész végére sikerült is megduplázni az előnyünket egy szép akció végén. A második játékrészben elkezdett szakadni az eső, ami által romlottak a körülmények. A mezőnyfölény megmaradt, jó néhány helyzetet is sikerült kialakítani, de ezekből csak egyet sikerült értékesíteni, így, ha nem is látványos, de magabiztos győzelmet arattunk, egy lelkesen küzdő Győrszentiván ellen.

Király József: - Ma ünnepelte 50. születésnapját csapatunk asszisztens edzője, Igor Nicsenko, a játékosok a győzelemmel is szerettek volna kedveskedni neki. A mérkőzésen pozitívum volt, hogy nem kaptunk gólt, és így magabiztosan szereztük meg a három pontot.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink