Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A sok kihagyott helyzet miatt csak egy pont

A Simple Női Liga 17. fordulójában az 5. helyen álló Haladás-Viktória FC-hez látogatott az ETO FC Győr női labdarúgócsapata. A forduló egyetlen pénteki mérkőzésén a számtalan kialakított ETO helyzet ellenére gól nélküli döntetlen született, így meg kellett elégedni az egy ponttal.

A sok kihagyott helyzet miatt csak egy pont

Haladás-Viktóra – ETO FC Győr 0-0

Szombathely, Szombathelyi Haladás Sportkomplexum, zárt kapuk mögött. V.: Sipos K. (Bizderi, Tóth)

Haladás-Viktória: Bíró – Kopcsándi, Balogh, Horti, Hajba – Kovács V., Németh M., Csizmadia (Urbán, 87.) – Szil, Herczeg. Edző: Székely Tibor.

ETO FC Győr: Szőcs R. - Fél P., Kovács L., Tillinger D., Fél A. - Nagy F., Öreg C., Sali R. - Feketevizi T. (Gaál R. 52’), Süle D., Vida B. Edző: Menczeles Iván.

A régóta hiányzó Rácz Zsófia mellett betegség miatt Oláh Adrienn is kiesett a csapatból, amely az első félidőben nagyon jól játszva, helyzetek sokaságát alakította ki, ám sajnos az i-re a pontot nem tudták feltenni. Fordulás után is ETO fölénnyel folytatódott a játék, de ezúttal a sok kialakított lehetőség ellenére sem sikerült betalálni a kapuba, sajnos csak kapufákig jutottak a győri lányok, így az impozáns Haladás Stadionban lejátszott mérkőzésen meg kellett elégedni az egy ponttal. Az ETO-nak a hátralévő négy mérkőzésen kell kiharcolnia a bennmaradást.

Menczeles Iván: - Az első félidőben jól játszottunk, gólhelyzeteket teremtettünk, de sajnos gólt nem tudtunk rúgni, a második félidőben is volt helyzetünk, de gól akkor sem született. Úgy gondolom, a mi csapatunk előrébb van, mint a Haladás, de a tabellán ők vannak egy ponttal előttünk. Nagyot küzdöttek a játékosok, mindkét csapat különböző motivációkkal lépett pályára, nekünk célunk, hogy bennmaradjunk, és ezért nagy erőket mozgósítottunk, ez az első félidőben jó játékkal is párosult. A második félidőben kissé kiengedtünk, de akkor is voltak nagyon nagy lehetőségeink, ugyanakkor az ellenfélnek is. Összességében úgy gondolom, hogy a játék képe alapján két pontot Szombathelyen hagytunk. Örömteli azonban, hogy az elmúlt időszak sikereinek hatására lett a csapatnak önbizalma, és ma is önbizalommal játszottak. Igyekszünk a következő meccseken ezt az önbizalmat hasznosítani, hogy elérjük a minimális célunkat, és bennmaradjunk az NB I-ben.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink