Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vasárnap este a bajnokesélyes ellen

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában az egyik bajnoki esélyest, a DVSC-t fogadja hazai pályán vasárnap 20 órától a WKW ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata. (A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!)

Vasárnap este a bajnokesélyes ellen

Fotó: dvsc.hu

Csapatunk egy Budaörs elleni döntetlen után, ezúttal nagyon nehéz feladat előtt áll, hiszen a bajnokság egyik, ha nem a legerősebb csapata ellen lép pályára vasárnap 20 órától, ugyanis a DVSC látogat az ETO Parkba. A debreceniek már csak amiatt is kettőzött erővel fognak játszani, mert az előző fordulóban a Vasas megelőzte őket, így hosszú idő után már nem ők állnak a tabella élén, amin minden bizonnyal változtatni akarnak. Huszti Szabolcs és Toldi Gábor csapata az eddig lejátszott harminckét mérkőzéséből tizenkilencet megnyert, hétszer végzett döntetlenre, és hat alkalommal szenvedett vereséget. Az elmúlt két találkozójuk nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, előbb a Dorog otthonában kaptak ki, majd hazai pályán, a Nyíregyháza ellen buktak két fontos pontot az utolsó pillanatban. Nem vár tehát könnyű feladat Dobos Barna együttesére, de egész héten azon dolgozott a csapat, hogy hazai pályán jó eredményt érjen el.

Egyértelműen a Debrecen a bajnokság egyik fő esélyese – kezdte Dobos Barna. – Játékoskeretük bőven NB I-es szintű, már csak ezért sem számíthatunk könnyű kilencven percre. Sajnos az ősszel idegenben nem sikerült a bravúr, de hazai pályán szeretnénk meglepetést okozni. Keményen dolgoztunk ennek érdekében az egész hét során, ami reményeim szerint a pályán is visszaköszön majd. Legfőbb célunk a jövőre nézve, hogy egy jó eredmény elérése, akár a Loki ellen, ne a meglepetés kategóriába tartozzon, hiszen nem is olyan nagyon régen, ezen a párosításon az ETO-győzelem sem volt meglepő.


További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink