Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győrszentivánon az ETO Akadémia

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepel az éllovas ETO Akadémia vasárnap 17 órától.

Győrszentivánon az ETO Akadémia

Szerdán, egy elhalasztott mérkőzését pótolta az ETO Akadémia a megyei első osztályban, és fölényes győzelmet aratott Jánossomorján. Király József edző csapatának máris itt a következő megmérettetés, ugyanis vasárnap 17 órától Győrszentivánon vendégszerepelnek fiataljaink. Soron következő ellenfelünk a tabella utolsó előtti, 15. helyén áll. Eddigi huszonhárom mérkőzéséből négyet megnyert, szintén négyszer játszott döntetlent, és tizenöt alkalommal szenvedett vereséget. A Győrszentiván legfőbb célja a bajnokságban, hogy megőrizze megyei első osztályú tagságát, így minden bizonnyal nagyon keményen fognak küzdeni, hiszen minden mérkőzés élet-halál kérdés számukra. Király József kellőképp felkészítette csapatát a találkozóra, és ezúttal is a három pont megszerzése a cél.

 - Ellenfelünk a bentmaradásért küzd, ezért is minden mérkőzés létfontosságú számára – kezdte Király József. - Ez a mi csapatunkra is elmondható, hiszen nekünk is van egy célunk, amit szeretnénk elérni. Mindent meg fogunk tenni a három pont megszerzéséért.

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink