Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bálint Ádám gyógyulásáért

A 12 éves ETO szurkoló, Bálint Ádám az elmúlt egy hétben különböző komplikációk miatt 3 agyműtéten esett át. A kisfiú még mindig az intenzív osztályon van, ha a napokban minden jól megy, kikerülhet a gyerekosztályra. Mindenképpen szerettünk volna segíteni neki és jobb kedvre deríteni, ezért névre szóló ETO mezt, aláírt cserezászlót, szurkolói sálat és más egyéb ETO-s ajándéktárgyakat juttattunk el neki, hogy mosolyt csaljunk az arcára.

Bálint Ádám gyógyulásáért

Mivel még sokáig nem tudtuk volna személyesen átadni neki a felvidítására készített apróságokat, az édesapja juttatja be neki a kórházba. Reméljük, ebből is erőt tud meríteni, és hamar felépül!

Ádámnak ezúton is sok erőt és kitartást, mielőbbi gyógyulást kívánunk! Bízunk benne, hogy hamarosan már csak emlék lesz a kórházi időszak, és Ádám újra a lelátón szurkolhat kedvenc csapatának!

Most mi szurkolunk neked, Ádám, gyógyulj meg hamar!

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink