Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nem hétköznapi eredmény

A megyei első osztály 22. fordulójából elhalasztott mérkőzését pótolta szerdán délután az ETO Akadémia Jánossomorján, ahol végig nagy fölényben játszva, megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Nem hétköznapi eredmény

Jánossomorja SE – ETO Akadémia 0-14 (0-9)

Jánossomorja, Sportpálya zárt kapuk mögött. V.: Csirke (Takács N., Turi).

Jánossomorja: Tüske (Liszkai 64’) – Kecskeméti, Kantó, Tóth K., Gaál Z., Szabó B. (Varga B. 18’), Borsodi, Maidics, Mikhely, Kerékgyártó, Schwartz (Menyhárt 68’). Edző: Sebők Jenő.

ETO Akadémia: Gundel-Takács – Szabados (Horváth O. 46’), Vári (Pereira), Kerkez, Vincze Á., Szabó T., Múcska (Sipos 46’), Sipőcz, Berki (Szuhodovszki 46’), Farkas B. (Molnár R. 46’), Márton. Edző: Király József.

Gsz.: Berki (19’, 34’, 39’, 44’), Farkas B. (20’, 27’, 33’), Kerkez (2’), Sipőcz (22’), Vincze Á. (47’), Márton (50’), Sipos (78’), Molnár R. (87’), Horváth O. (89’).

Király József együttese a visszavágás reményében érkezett Jánossomorjára, hiszen ősszel, az ETO Stadionban a Jánossomorja döntetlent ért el fiataljaink ellen, így elvitt egy pontot Győrből. Ennek megfelelően alakult a nagy szélben lejátszott találkozó, ugyanis a lényegi kérdések már az első negyedóra után eldőltek. Ezután is hatalmas fölényben játszottunk, és ilyen arányban is megérdemelten győztünk.

Király József: - Játékosaink jól álltak hozzá a mérkőzéshez, fontos volt számunkra a három pont megszerzése. Ellenfelünkön látszott, hogy sorozatterhelésben vannak, szerda-vasárnap ritmusban lépnek pályára, folyamatosan játszanak a kupában és a bajnokságban, ezáltal látszódott rajtuk a fáradtság. Játékosaink ma is minőséget képviseltek, emellett a kispadunk is hosszabb volt. Megérdemelten szereztük meg a három pontot. További sok sikert kívánok a Jánossomorjának, jó volt újra itt lenni, hiszen a csapat kispadján korábban négy szép évet töltöttem el edzőként!

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink