Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Döntetlen a bosnyákok ellen, Kovács Laurával a pályán

Gól nélküli döntetlent játszott a női magyar labdarúgó válogatott Bosznia-Hercegovina nemzeti tizenegye ellen az új szövetségi kapitány, Margret Kratz első mérkőzésén. A találkozón pályára lépett, és fél órát játszott az ETO FC Győr játékosa, Kovács Laura.

Döntetlen a bosnyákok ellen, Kovács Laurával a pályán

Magyarország – Bosznia-Hercegovina 0-0

Telki, MLSZ edzőközpont zárt kapuk mögött.

Magyarország: Schildkraut – Mosdóczi, Turányi (Pápai 68’), Szemán-Tóth (Savanya 45’), Csiki, Fenyvesi, Csányi (Papp 45’), Magyarics, Zágor (Nagy V. 81’), Kocsán (Kovács L. 64’), Vágó. Szövetségi edző: Margret Kratz.

A tíz napos válogatott összetartás zárásaként Bosznia-Hercegovina legjobbjaival csapott össze a magyar nemzeti tizenegy, ahol hiába játszottunk fölényben, gól nélküli döntetlent született. A mérkőzés 64. percében pályára lépett Kovács Laura, az ETO FC Győr meghatározó játékosa is.

Nagyon sok helyzetünk volt a mérkőzésen, köztük több százszázalékos ziccer is – kezdte Kovács Laura. – Úgy gondolom, amit kért tőlünk az edző, azt nagy részben végrehajtottuk. Nagyon örültem, hogy pályára léphettem, hiszen egyelőre nem sok meccsem van a nemzeti csapatban, ezért is boldog vagyok, hogy sikerült növelnem a válogatottságaim számát. Az összetartás alatt, én személy szerint nagyon sokat tanultam. Egy rendkívül tapasztalt edző érkezett a csapat élére, emellett a hangulat is remek volt az edzőtáborban, csak pozitív élményekkel gazdagodtam.

További híreink

Oláh, ollé!

Oláh, ollé!

A Simple Női Liga 19. fordulójában Diósgyőrben lépett pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol Oláh Adrienn bombagóljával megnyerte a mérkőzést a dobogó harmadik fogán álló DVTK ellen.

Fantasztikus ETO-bravúr Diósgyőrben

Fantasztikus ETO-bravúr Diósgyőrben

A Simple Női Liga 19. fordulójában Diósgyőrben lépett pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol lányaink bravúros győzelmet arattak a légiósokat és válogatott játékosokat felvonultató DVTK ellen.

Sorsoltak a női világbajnokságra

Sorsoltak a női világbajnokságra

Az UEFA elkészítette a 2023-as, Ausztráliában és Új-Zélandon rendezendő 9. női labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőinek sorsolását. A Margret Kratz által irányított magyar válogatott ellenfele Spanyolország, Skócia, Ukrajna és a Feröer-szigetek csapata lesz.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink