Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Mérkőzés pótlás Jánossomorján

A 22. fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolja a megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia a Jánossomorja ellen, idegenben, szerdán 17.30 órától.

Mérkőzés pótlás Jánossomorján

Egy Abda elleni, magabiztos győzelem után máris pályára lép az ETO Akadémia, ugyanis hétközi mérkőzésen pótolja a Jánossomorja elleni, elhalasztott bajnokiját. Ezúttal is egy masszív csapat vár akadémistáinkra, amire a legjobb bizonyíték, hogy a két együttes őszi találkozója után ponttal térhettek haza az ETO Stadionból. Az akkori 1-1-es döntetlen alkalmával hősiesen védekeztek a vendégek az egész kilencven perc során, ezért rászolgáltak az egy pontra. Fiataljainknak már csak emiatt is fontos lehet ez a mérkőzés. A Jánossomorja a bajnokságban lejátszott húsz meccséből nyolcat megnyert, illetve hat-hat alkalommal játszott döntetlent és szenvedett vereséget. Az így megszerzett harminc pontjával a tabella kilencedik helyén áll, viszont több közvetlen riválisánál is két-három mérkőzéssel kevesebbet játszott. Király József vezetőedző ezúttal is kellőképpen felkészítette csapatát, és a három pontért utaznak Jánossomorjára.

Egy masszív, az élmezőnyhöz tartozó csapattal találkozunk, aminek több meccse is elmaradt a vírus miatt, ezért megtévesztő lehet jelenleg a tabella – kezdte Király József. – Az őszi mérkőzésen, hazai pályánkon megtréfáltak minket, ekkor a végén kicsúszott a három pont a kezünkből, ezért is nagyon fontos, hogy végig koncentráltak legyünk. Most is a három pont megszerzése a célunk, amiért mindent meg is fogunk tenni!

A mérkőzés az alábbi linken élőben megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=9aXq_yT0D6w

További híreink

Sportigazgató lett az ETO-legenda – Hannich Péter és a szurkolók is visszatérhetnek
1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

1% az ETO Jövőjéért Alapítvány javára

Rendelkezzen adója 1 százalékáról, és támogassa Ön is az ETO Jövőjéért Alapítványt! Felajánlásával hozzájárul az Alapítvány munkájához, melynek feladata többek között a tanulmányi ösztöndíjrendszer működtetése és a rászoruló tehetséges fiatal sportolók szociális támogatása. Köszönjük, hogy Ön is segít!

Csalódás a városi derbin

Csalódás a városi derbin

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata városi rangadót játszott, ahol 1-1-es félidő után, a Gyirmót egy pontrúgás után a második játékrészben megnyerte a mérkőzést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink