Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vukasovic bokája: törés nincs, rándulás van

A tegnapi, győztesen megvívott bajnoki mérkőzés hajrájában sajnálatos sérülést szenvedett a találkozón remekül játszó, és végig robotoló Vukasovic Marko, de az orvosi jelentésekből kiderül, hogy szerencsére nincs nagy baj.

Vukasovic bokája: törés nincs, rándulás van

Második bajnokiját játszotta az NB II-ben visszatérése óta, az ETO színeiben Vukasovic Marko. A Csákvárról igazolt játékos a Szentlőrinc ellen az eltiltott Temesvári Attila helyén játszott a védelem tengelyében, míg a szerda esti bajnokin, egy sorral feljebb, védekező középpályásként számított rá Dobos Barna vezetőedző. Nagyon hasznosan játszott, rengeteg labdát gyűjtött be, és azokat jól játszotta meg. A találkozó hajrájában, egy kontratámadásunk alakalmával – amit ő maga indított a félpályáról – alá fordult a bokája, ráadásul egy menteni igyekvő szombathelyi védő még rá is esett a támaszkodó lábára.

- Tegnap este átestem egy MR-vizsgálaton, ma reggel pedig röntgenen voltam – kezdte Vukasovic Marko. – Szerencsére nincs törésem, se súlyos sérülésem, a bal bokámban van részleges szalagszakadás. Két-három hét a felépülés, azon leszek, hogy minél előbb a csapattal lehessek újra.

A diagnózist megerősítette dr. Ágh László, csapatorvos is:

- Törése, teljes szalagszakadása nincs a játékosnak, viszont durva rándulás, elég komoly ízületi bevérzés található a bal bokájában. A várható kihagyás minimum két hét, most pár nap jegelés, pihenés, majd komplex fizikoterápia következik, mielőtt újra visszatérhet a pályára.

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink