Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzelem a tavaszi hóviharban

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában, hétközi meccsen lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a Szombathelyi Haladással találkozott szakadó hóesésben, és 3-0-s, megérdemelt győzelmet aratott.

Győzelem a tavaszi hóviharban

WKW ETO FC Győr – Szombathelyi Haladás 3-0 (1-0)

Győr, ETO Park zárt kapuk mögött. V.: Szilágyi (Becséri, Tőkés).

WKW ETO FC Győr: Riusz – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes, Kiss M. (Bagi 81’), Vukasovic (Szabó T. 86’), Vitális (Berki 81’), Májer (Horváth O. 81’), Priskin, Szimcso (Vankó 73’). Vezetőedző: Dobos Barna.

Szombathelyi Haladás: Verpecz – Mocsi, Németh Mi., Debreceni (Németh Má. 69’), Bosnjak, Holdampf, Kiss B., Csilus (Schimmer 59’), Jancsó (Kállai 59’), Dragóner (Tóth M. 85’), Medgyes (Doktorics 69’). Vezetőedző: Mátyus János.

Gsz.: Priskin (24’), Fejes (60’), Vankó (77’).

Kiállítva: Mocsi 56’.

Hétközi fordulót rendeztek a Merkantil Bank Ligában, ahol együttesünk a Szombathelyi Haladással csapott össze az ETO Parkban. Dobos Barna vezetőedző több helyen is változtatott a Szentlőrincen pályára lépő csapathoz képest. Az első lehetőség a vendégek előtt adódott a 2. percben, amikor Csilus szánta lövésre magát, húsz méteres bombája nem sokkal ment el a léc fölött. Még az első negyedórában mi is betalálhattunk volna, de Májer beadásáról Priskin centikkel maradt le. Tíz perccel később ugyanez volt a szereposztás, csak akkor már Priskin jó helyen volt, és közelről a hálóba bólintott 1-0. A 33. percben egyenlíthettek volna a vendégek. Előbb Medgyes lőtt fordulatból, ami egy védőn megpattanva került szögletre, majd a sarokrúgást követően jött egy Haladás-fejes, ami után Ruisz hatalmas bravúrral védett. Az első félidőben több helyzet már nem alakult ki, így ETO vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok. A második játékrészben Vitális szabadrúgása jelentett először veszélyt, húsz méteres lövését bravúrral hárította Verpecz. Az 56. percben emberhátrányba került a Hali. Priskin lépett ki a leshatáron, de Mocsi a felezővonalnál lerántotta, amiért megkapta a második sárga lapját. Négy perccel később sikerült is megduplázni az előnyünket. Vitális szögletébe Lipták csúsztatott bele, a hosszún érkező Fejes pedig közelről a hálóba pofozta a labdát 2-0. A 76. percben Dragóner kapott egy remek indítást, amit el tudott tolni a kifutó Ruisz mellett, de egy visszafutó védőnek sikerült kiszorítania, a lövése pedig már jócskán célt tévesztett. Egy perccel később egy gyönyörű kontra támadás végén megszereztük a harmadik gólunkat is. Priskin lépett ki, lefutott az alapvonalra, majd középre adott, ahol Májer fejelte vissza Vankó elé, támadónk pedig közelről nem hibázott 3-0. Az utolsó tíz percben a csereként beálló Berki büntetőt harcolt ki, amit Priskin a vetődő kapusba rúgott, így az eredmény már nem változott. Sajnos a hajrában Vukasovic súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, innen is mielőbbi felépülést kívánunk játékosunknak és amint konkrét információnk vannak az állapotáról, közölni fogjuk!

Dobos Barna: - Csak gratulálni tudok a csapatnak, nagyon örülök, hogy meggyőző teljesítménnyel, 3-0-ra tudtunk nyerni a Haladás ellen. Nagyon egységesek és fegyelmezettek voltunk, ebből tudtunk támadásokat vezetni. Ami miatt nekem még hiányérzetem van, hogy merjünk bátrabban játszani. Olyan szituációkban veszítünk labdát, amit ki kell javítani. Itt egyszerű passzokról és helyezkedésekről van szó, de ezt most zárójelben tettem hozzá, elégedettek lehetünk a mai teljesítményünkkel és gratulálok a játékosoknak!

Mátyus János: - Nagyon szívesen jövök mindig vissza Győrbe, hiszen a városban születtem, de ezek a látogatásaim általában kellemesebbre szoktak sikerülni. Ma egy nagyon fájó vereségen vagyunk túl, de azt gondolom, hogy az első félidőben kis túlzással talán csak egy csapat volt a pályán, amikor is jó futballt mutattunk be és szép lehetőségeket dolgoztunk ki. Az más kérdés, hogy ezek kimaradtak, és egy klasszis megoldás az ETO oldalára billentette a mérleg nyelvét. A második félidőben viszont egy buta kiállítás után már tényleg csak egy csapat volt a pályán, az pedig az ETO, és a két félidő alapján teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. További sok sikert kívánok nekik

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink