Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Jobb és eredményesebb játékra számít az vezetőedző

A Merkantil Bank Liga 31., hétközi fordulójában, szerdán 18 órától a Szombathelyi Haladást fogadja zártkapus mérkőzésen a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Jobb és eredményesebb játékra számít az vezetőedző

Csapatunk vasárnap Szentlőrincen játszott gól nélküli döntetlent, ami után máris itt a következő megmérettetés, ugyanis hétközi fordulót rendeznek az NB II-ben. Szerdán az ETO FC zöld-fehér rangadón lép pályára, hiszen a Szombathelyi Haladás látogat az ETO Stadionba. A két csapat korábban is nagy meccseket játszott egymással, ezúttal is izgalmas kilencven percre van kilátás, csakúgy, mint az őszi találkozón, amikor Vitális Milán bombagóljával egyenlítettünk, végül 1-1-es döntetlent értünk el. A Hali jelenleg a 8. helyen áll, negyvenhat pontot gyűjtve. Eddig lejátszott harminc mérkőzéséből tizenkettőt megnyert, tízszer végzett döntetlenre, és nyolc alkalommal szenvedett vereséget. Dobos Barna vezetőedző kitért rá, hogy a Haladás legnagyobb erőssége a védelme, hiszen az elmúlt hét mérkőzésén mindössze egy gólt kapott csak.

Kemény mérkőzésre számítunk, ahol nagyon nehéz dolgunk lesz, ennek ellenére szeretnénk itthon tartani a három pontot. Bízom benne, hogy mezőnyben fejlődünk a hétvégihez képest, és mindenképp jobb játékra számítok.

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink