Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Valamennyi utánpótlás-csapatunk pályára lépett az elmúlt hétben bajnokságában.

Utánpótlás-híradó

U19

Nyíregyhaza Spartacus - ETO FC Győr 3-0 (2-0)

Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep. V.: Kiss A.

ETO FC: Mittnacht - Wagenhoffer, Pereira, Molnár M.,Tamás, Karvaj, Tuboly (Lasz), Hanzli (Lacza), Erdei (Varga M.), Marius (Rébék), Major (Szalka). Edző: Tóth László.

Kiállítva: Karvaj, Pereira.

Tóth László: - Sajnos a fűről való átállás meglátszott az első félidőben, egy ütemmel mindig később értünk oda. Ennek ellenére a helyzeteink ismét megvoltak, viszont a hazaiak egy ajándék szabadrúgásból vezetést szereztek, amit figyelmetlenség miatt három percen belül meg is dupláztak. A félidő végén történt kiállításról nem szeretnék beszélni, finoman fogalmazva is túlzott ítélet született. Ennek ellenére a második játékrészt végig egykapuztuk, jobbak voltunk, de gólt ma akkor sem tudtunk volna rúgni, ha egész nap játszunk. Sajnos a második kiállítás megpecsételte a mérkőzést, ennek ellenére a játék képe továbbra sem változott, a mi kezünkben volt az irányitás. A végén egy kontra lesgóllal a hazaiak lezárták a mérkőzést. Véleményünk szerint ők nem érdemeltek győzelmet, mi nem érdemeltünk vereséget! A második félidei teljesítmény előtt le a kalappal a srácok előtt, viszont nem lehet senkinek egy félidőnyi előnyt adni!

 

U17

ETO FC Győr - ILLÉS Akadémia 0-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Drabon.

ETO FC: Mátyus - Deákovits, Tullner, Csáki, Óvári, Vingler, Horváth M., Németh O. (Urblík), Lacza, Rubos (Bartossik), Mitring. Edző: Laczkó János.

Laczkó János: - Két hét szünet után tudtunk bajnoki mérkőzést játszani a nagyon fegyelmezett és fizikálisan erős Illés Akadémia ellen. Az első tizenöt percben elkövetett felesleges szabálytalanságból adódott szabadrúgásra nem jól helyezkedtünk, és egy vitatott büntetőt kaptunk. Továbbiakban mindent megtettünk a gólszerzésért, de a támadójátékunkban a tizenhatos előtt hiányzott az önzetlenség és az a plusz, ami átbillentette volna a mérkőzést a javunkra. A megközelítőleg dupla (húsz) szögletekből, szabadrúgásokból, lövésekből, ami szép szám, illett volna gólt szereznünk. Maga a csapat hozzáállását dicséret illeti.

 

U16

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 1-2 (0-1)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Hegyi.

ETO FC: Csáktornyai – Bíró (Kráz), Horváth B., Kulcsár, Török, Balogh Á., Bánáti, Bajtel, Moharos (Zsédely), Süveges (Fekete), Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Huszár, Bajtel,

Bognár Zsolt: - A nagy szél ellenére jó és paprikás hangulatú mérkőzést sikerült játszanunk. Az első félidőben labdabirtoklásban és játékban az ellenfél fölé tudtunk nőni. A második játékrészben egy bombagóllal egyenlíteni tudtak, amire jól reagált a csapat, és sikerül újra vezetést szereznünk, végül megnyerni a mérkőzést. A védekezésünk egész meccsen rendben volt, és ha támadóink türelmesebbek és pontosabbak, nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Nagyon elégedett vagyok a csapat játékával és mentalitásával, ahogy hozzá álltak ehhez a mérkőzéshez.

 

U15

ETO FC Győr-Paks 1-2 (1-2)

Győr, ETO Park. V.: Herm L.

ETO FC: Horváth B. - Selyem, Umathum, Mészáros, Csorba N., Gönye (Tollár), Herczeg, Bakó, Vukk (Jankovics), Hancz, Schmáler. Edző: Balogh Zoltán.

Gsz.: Gönye.

Balogh Zoltán: - A mérkőzés első perceiben a gólvonalról mentett a vendég védő. Sajnos ezek után fokozatosan átvették az irányítást, ami gólokban is megmutatkozott. A félidő vége előtt betörés után büntetőből szépítettünk. A második félidőben óriási energiákat mozgósítottunk, de a gólszerzés nem sikerült.

 

U14

ETO FC Győr – Paks 2-1 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Erdélyi.

ETO FC: Kocsis – Zója, Koncz, Varga M., Garai, Árpási (Szecsődi B.), Pénzes, Beődi, Gueth (Szerémi), Csorba D., Barna (Herczeg). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Barna, Garai.

Tuifel Péter: - Szervezett, kellemetlen, a támadásépítéshez kevés helyet hagyó ellenfelet sikerült legyőznünk. Ma nem a szép játék dominált, ellenben koncentráció és akarat tekintetében kitűnőt nyújtott a csapat.

 

U13

ETO FC Győr - SC Sopron 6-0 (3-0)

Győr, ETO Park. V.: Mogyorósi.

ETO FC: Hajczinger B. - Csizmazia, Bősze, Prettenhoffer, Lukácsy, Somogyi, Molnár Z., Csiszár- Peidl, Méhes, Algács N., Járeb M. Csere: Szabó K., Havasi, Mészáros Á., Pázmány, Borbély L. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Algács (2), Borbély, Méhes, Prettenhoffer, Járeb.

Sárközi Attila: - Az első félidőben sokat passzolva, kombinálva játszottunk, sok mélységi beindulással, viszont az együttes védekezésünkre sokkal jobban oda kell figyelni. A második félidőben is szép akció gólokat szereztünk. Mindkét játékrészben igyekeztünk jó ritmust kialakítani, és nyomást helyezni az ellenfélre. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a játékhoz!

 

U12 felkészülési mérkőzés (03.31.)

Barca Academy - ETO FC Győr 0-7 (0-0, 0-3)

Budapest, Olimpiai sportpark.

ETO FC: Deli (Lengyel) - Pécskai, Bősze, Cserny (Makkos), Béres (Varga B.), Mitring (Vitális N.), Czuppon (Ferenczi), Ölbei, Mészáros Zs. (Pomper), Kovács B. (Czelter), Steszli (Vitális N.). Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Czuppon (2), Pomper (2), Steszli, Kovács B., Ölbei.

Lakatos Attila: - Az első perctől fogva jó szellemben, jó felfogásban játszottunk, többször is ellenfelünk mögé tudtunk kerülni. Az első gólunkig ellenfelünk lelkesedése is kitartott, de folyamatosan egyre nagyobb nyomást helyeztünk rájuk, és ez végül több szép gólban meg is mutatkozott. Az egész mérkőzés alatt labdabirtoklásban végig magabiztosak és türelmesek voltunk. Labdakihozatalban a fiúk jó pozíciókban gondolkodtak, a középpályásaink szervezőjátéka azért néha körülményes volt. A szélső pozíciók mozgásából a ritmusváltásokat, az üres területbe indulásokat hiányoltam. Összességében végig stabilak voltunk, nagy örömömre mindenki hozzá tudott tenni a játékhoz.

U12 (04.03.)

ETO FC Győr - SC Sopron 1-0 (1-0)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Deli (Lengyel) - Mészáros Zs. (Makkos), Pécskai, Cserny, Béres, Mitring, Kovács B. (Adi), Ölbei,  Steszli (Vitális N.). Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Pécskai.

Lakatos Attila: - A gólunkig higgadtan, türelmesen játszottunk, de az ellenfél büntetőterületére érve az utolsó passzaink pontatlanok voltak, és a tömörülő ellenfél ellen nehezen találtunk lövőhelyzetet. Pécskai Csongi bombagólja utáni tíz percben éreztem egy kis zavart a fiúkon, ekkor több eladott labdánk is volt a középpályán. A második félidőben, amikor minket támogatott a szél, az indításainkba több hiba is csúszott, az átlövéseinket az ellenfél kitűnő kapusa többször is magabiztosan védte. A belső védőinktől főleg a második félidőben több jó mélységi belépést láttam, amivel az ellenfelünket nehéz helyzetbe hoztuk, és helyzeteket tudtunk kialakítani. Ezúttal is - a szerdai mérkőzéshez hasonlóan - a meccs második felében alakítottunk ki több nagy helyzetet, volt köztük egészen parádés egyéni megoldás után is. Hiányérzetem a kihagyott helyzetek miatt van, mert a támadóink önbizalmának, kapu előtti magabiztosságának nagyon jót tennének a gólok. Végig sokat birtokoltuk a labdát, az alapelveinknek megfelelően próbáltunk játszani.

 

Leány U19

ETO FC Győr - Kelen SC 4-1 (3-0)
 
Győr, ETO Park. V.: Kovács G.
 
ETO FC: Borók (Bokros) - Kránicz, Virág, Maráz, Fülöp D. (Altricter), Pacsuta, Fülöp H., Plóner (Süveges, Győri), Horváth C. (Szatmári), Nagy K. (Tóth S.), Gaál. Edző: Süle János.
 
Gsz.: Nagy K. (3), Plóner.
 
Süle János: - Az első félidő teljesen rendben volt! Ültek a letámadásaink, az ellenfél csak elvétve tudott átjönni a térfelünkre. A szerzett labdákból szép gólokat szereztünk, és három gólos előnyre tettünk szert. A második félidő elején Süveges Hanna súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, majd egy perc múlva Kránicz Viktória megkapta második sárga lapját és kiállította a játékvezető. Ekkor egy kis zavar keletkezett a csapat játékában, az ellenfél szépíteni is tudott, de sikerült rendezni a sorokat és tíz emberrel is visszavettük a játék irányítását, ráadásul még növelni is tudtuk előnyünket, így egy magabiztos győzelmet arattunk! Gratulálok minden játékosnak, Süveges Hannának pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk!Leány U16

Kész-Szt. Mihály FC - ETO FC Győr 2-1 (2-0)

Szeged, KÉSZ Sport Aréna. V.: Pióker.

ETO FC: Kovács L. - Kuntzl N (Sümeghy), Halmai, Máthé, Horváth J. (Patyi), Konrád, Szabóvá, Tóth Sz., Hordós (Kovalter), Roz, Hécz Zs. Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Fischer M. (öngól)

Rácz Zsófia: - Egy tanulságos meccsen vagyunk túl. A második félidőben mutatott játékkal vagyok elégedett, ott úgy játszottunk, ahogy az elvárható bármilyen mérkőzésen.

 

Leány U14

ETO FC Győr – Kelen 0-3 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Pálfy.

ETO FC: Csóti – Domján, Krasznai, Halmai, Mohácsi, Hordós, Büki, Tóth Sz., Kovalter. Cserék: Hideg, Stróbli, Borbély, Szilvás, Szabó P., Böröczky, Kristofóri. Edző: Újvári Krisztina.

Újvári Krisztina: - A Kelen egy jó csapat, nem hiába vezetik a tabellát. Elkerülhető gólokat kaptunk, ha egy kicsit jobban koncentrálunk, le tudtuk volna védekezni. Megvoltak a helyzeteink, amelyeket nem sikerült értékesíteni. Egységes csapatom nagy akarattal helyenként jól is játszott. Gratulálok a Kelen csapatának!

További híreink

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink