Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Egy pontot hozott a nyúl

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában Szentlőrincre látogatott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol Dobos Barna bemutatkozó mérkőzésén igazságos, gól nélküli döntetlen született.

Egy pontot hozott a nyúl

Fotó: Laufer László

Szentlőrinc SE – WKW ETO FC Győr 0-0

Szentlőrinc, Szentlőrinc SE Sporttelep zárt kapuk mögött. V.: Szőts (Baghy, Kovács G.)

Szentlőrinc: Hajagos – Molnár R., Dulló, Keresztes, Nagy B., Újvárosi, Hleba, Harsányi (Torvund 66’), Törőcsik, Frőhlich (Cenaj 84’), Mervó. Vezetőedző: Sluka Marián.

WKW ETO FC Győr: Ruisz – Kovács K., Lipták, Vukasovic, Fejes, Kiss M., Egerszegi (Szabó T. 61’), Bagi, Berki (Molnár R. 55’), Priskin, Májer (Vitális 88’). Vezetőedző: Dobos Barna.

Dobos Barna bemutatkozó mérkőzésén a kiesés ellen küzdő Szentlőrinc ellen lépett pályára a WKW ETO FC Győr. Az mindjárt a meccs első pillanatában kiderült, hogy a hazai csapat az „életéért küzd” a másodosztályban, így minden meccs nagyon fontos számára. Egyből a találkozó legelején Mervó Bence próbálkozott távolról, amit Ruisz nem is tudott fogni, szögletre pattant róla. A 23. percben hatalmas ETO-helyzetet jegyezhettünk fel. Egy gyönyörű támadás végén Berki tálalt Kovács Krisztián elé, aki futtából lőtt, de a visszazáró Molnár Róbert az utolsó pillanatban menteni tudott. Negyedórával később a hazai csapat is közel állt a gólszerzéshez, amikor a korábban még a saját kapuja előtt tisztázó Molnár Róbert szánta lövésre magát, aki távolról, állítás nélkül bombázott a felsőkapufára. A játékrész hajrájában még Berki előtt adódhatott volna lehetőség, de az indítást az utolsó visszazáró védő lefülelte, így nem alakult ki ziccer. A második félidőben végig kiegyenlített játék folyt, komolyabb helyzet egyik csapat előtt sem alakult ki egészen a 90. percig, amikor csapatunk megnyerhette volna a mérkőzést. Kiss Máté jobb oldalról elvégzett szabadrúgásába középen bele tudtunk csúsztatni, a hosszún érkező Fejes hatalmas ziccerben bombázott a kapu fölé. Összességében igazságos döntetlen született, folytatás szerdán hazai pályán a Szombathelyi Haladás ellen.

Dobos Barna: - A védekezésünk megfelelő volt, masszívak voltunk hátul. Az előre játékunkban viszont nagy hiányérzetem van. Voltak lehetőségeink, de sokkal többet kellett volna birtokolnunk a labdát, építenünk a játékot. Nem volt taktikai elem, hogy a védekező harmadunkból ívelgetjük fel a labdát, úgyhogy ezen változtatnunk kell. Természetesen a játékosoknak a pálya talaja miatt is nehéz volt, de ma túlsúlyba kerültek a hosszú indítások. Meg kell oldanunk, hogy folyamatosabb legyen a játékunk, ezáltal több helyzetet dolgozzunk ki, amiből értelemszerűen gólokat tudunk szerezni.

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink