Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Érvényesült a papírforma

A Simple Női Liga 16. fordulójában a listavezető MTK Hungáriához látogatott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, hogy a jő erőkből álló, válogatott játékosokkal teletűzdelt fővárosi gárda 2-0-s győzelmet aratott.

Érvényesült a papírforma

MTK Hungária – ETO FC Győr 2-0 (2-0)

Budapest, BKV Előre Sporttelep zárt kapuk mögött. V.: Molnár R. (Gavalla, Baráth)

MTK: Samu – Legendás (Stephens 72’), Pápai, Mayer, Németh L. (Farádi-Szabó 35’), Szémán-Tóth, Csányi, Stefán (Diószegi 67’), Kocsán, Pinczi, Bokor. Vezetőedző: Tóth Mihály.

ETO FC Győr: Szőcs – Fél P., Kovács L., Nagy F., Fél A., Vida, Öreg, Oláh, Feketevízi, Süle, Sali. Vezetőedző: Menczeles Iván.

Gsz.: Pápai (19’), Kocsán (27’).

Az első félidőben, esélyeshez méltón játszott az MTK, kapufáig jutottak a mérkőzés ellen, majd gólokban is megmutatkozott a fölény. A második játékrészre sikerült rendezni a sorokat, ekkor már méltó ellenfelei voltunk a bajnoki favoritnak.

Menczeles Iván: - Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott. Sajnos nem úgy játszottunk, ahogy elterveztük. Kettőt hibáztunk, amit az MTK könyörtelenül ki is használt. Nehezítette a helyzetünket, hogy az első negyvenöt percben le kellett cserélni Nagy Fannit sérülés, és Oláh Adriennt taktikai okok miatt.  A második félidőben rendeztük a sorokat, hősiesen védekeztünk, ezáltal az eredmény már nem változott. Tudtuk, hogy az MTK előrébb tart, mint mi, ettől függetlenül emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Nekünk nem az MTK a közvetlen riválisunk, habár ma is úgy mentünk fel a játéktérre, hogy szoros eredményt érjünk el.

További híreink

Vasakarattal Vasban a pontokért

Vasakarattal Vasban a pontokért

Két hét után folytatódnak a Simple Női Liga küzdelmei, ahol az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata Szombathelyen, a Haladás-Viktória ellen lép pályára a 17. fordulóban, pénteken 16 órától.

Döntetlen a bosnyákok ellen, Kovács Laurával a pályán

Döntetlen a bosnyákok ellen, Kovács Laurával a pályán

Gól nélküli döntetlent játszott a női magyar labdarúgó válogatott Bosznia-Hercegovina nemzeti tizenegye ellen az új szövetségi kapitány, Margret Kratz első mérkőzésén. A találkozón pályára lépett, és fél órát játszott az ETO FC Győr játékosa, Kovács Laura.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink