Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Dobos premierje: Javítani az idegenbeli mérlegen!

Hosszú szünet után újra pályára lép a Merkantil Bank Ligában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis a bajnokság 30. fordulójában a Szentlőrinc ellen játszik együttesünk Kozármislenyben. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Dobos premierje: Javítani az idegenbeli mérlegen!

A három hetes válogatott szünet után újra tétmérkőzést játszik az ETO FC. Mint ismeretes, a csapat edzőváltáson esett át, Csató Sándort Dobos Barna váltotta a kispadon, így új trénerünk a Szentlőrinc ellen mutatkozik be a kispadon. Nyilván nem lesz egy egyszerű összecsapás, hiszen soron következő ellenfelünknek minden pont élet-halál kérdés, mivel a kiesés elől menekül. Jelenleg a tabella 18. helyét foglalja el, megszerzett huszonkilenc pontjával. Eddig lejátszott mérkőzéseiből nyolcat tudott megnyerni, ötször végzett döntetlenre, és tizenhat alkalommal szenvedett vereséget. Dobos Barna vezetőedzőnek két hete volt, hogy felkészítse a csapatot, bízik, benne, hogy a pályán viszont látja az eddig befektetett munkát, aki az öt sárga lapja miatt eltiltott Temesvárira, és a műtét után lábadozó Királyra és Vashkebára nem számíthat.

Zökkenőmentesen tudtunk készülni az elmúlt két hétben – kezdte Dobos Barna. -  Sokat dolgoztunk, már lehet érzeni a csapaton a pozitív változást, ami remélem a pályán is visszaköszön. Jó dolgok történtek az együttes körül, a hetünk megkoronázásaképp pedig csütörtökön megszületett Marko Vukasovics kislánya, amihez ezúton is gratulálok! Ha az idegenbeli mérlegünket megnézzük, akkor egész évben tizennégy mérkőzésből, mindössze hármat tudott megnyerni a csapat, két döntetlen mellett, ami körülbelül huszonhat százalékos idegenbeli teljesítmény. Ezen feltétlenül javítanunk kell a jövőben, ha jobb helyezést szeretnénk elérni. Sajnos a negatív sorozatot azzal még tovább lehet fokozni, hogy a tavaszi szezonban három meccs volt eddig idegenben, amelyeken nem sikerült pontot gyűjteni. Kilenc forduló van hátra, minden egyes mérkőzés nagyon fontos lesz aktuális ellenfelünknek, Szentlőrincnek, ugyanis bent szeretnének maradni. Nekünk pedig amiatt lényeges, hogy tudjunk ezen a negatív mérlegen javítani már most hétvégén.

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink