Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ötös, tehát kitűnő!

A megyei I. osztályú bajnokságban, a 14. fordulóból elmaradt mérkőzéseket pótolták. Az ETO Akadémia a városi rivális DAC Nádorváros 1912 otthonában lépett pályára, ahol magabiztosan, a mérkőzést végig uralva győzött 5-0-ra.

Ötös, tehát kitűnő!

Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld


DAC Nádorváros 1912 – ETO Akadémia 0-5 (0-2)

Győr, DAC Sporttelep zárt kapuk mögött. V.: Papp Á.

DAC: Vida – Nyíregyházky, Stanisic, Fajkusz (Virág 86’), Varga J., Gere (Bárdosi 58’), Bagó, Rózsavölgyi, Detrik (Markó 72’), Szabó Á. (Kő 72’), Farkas B. (Orosz 86’) Edző: Jäkl Antal.

ETO Akadémia: Gyurákovics – Szabados (Forró 73’), Temesvári, Vári, Vincze Á., Szabó T., Múcska (Szuhodovszki 68’), Vitális (Kerkez 80’), Vankó (Horváth O. 68’), Farkas B., Szimcso (Márton 80’). Edző: Király József.

Gsz.: Szabó T. (16’), Farkas B. (21’), Vankó (53’), Vitális (78’), Márton (83’).

Egy fölényesen megnyert bajnoki után, ezúttal egy élcsapat, a dobogó legalsó fokán álló városi rivális, a DAC volt az ETO Akadémia ellenfele. Király József tanítványai remek felfogásban léptek pályára, az első perctől kezdve uralták a mérkőzést. A találkozó elején két kapufával jelentkezett be az ETO, ekkor még megúszta a gólt a DAC. Nem úgy a 16. percben, amikor Vankó játszotta tisztára magát, majd élesen leadott lövésébe Szabó Tamás ért bele a gólvonalon, ezzel előnybe juttatva csapatunkat 0-1. Alig telt el öt perc, amikor Farkashoz pattant a labda, aki tizenöt méterről kapura tudott fordulni, és szépen kilőtte a hosszút 0-2. A második félidőt is hasonló lendülettel kezdték akadémistáink, az 53. percben az egész találkozón agilisan futballozó Vankó értékesített higgadtan egy büntetőt 0-3. A 78. percben egy labdaszerzés következtében Farkas indította Horváth Olivért, akinek lövését még hárítani tudta Vida, de a kipattanóra érkező Vitális a léc alá bombázott 0-4. A 82. percben újabb tizenegyeshez jutott az ETO Akadémia, amit ezúttal Márton Adrián váltott gólra, miután erőből, a kapu közepébe lőtt 0-5. Teljesen megérdemelten győzött, és gyűjtötte be a három pontot az ETO Akadémia, így továbbra is magabiztosan áll a tabella élén.

Király József: - Különösen örülünk a mai győzelemnek, mert tudtuk, hogy a mi szurkolóinknak ez különösen fontos. Köszönjük a támogatásukat, minden mérkőzésen érezzük, hogy velünk vannak! Továbbra is megpróbálunk megfelelni az elvárásoknak!

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink