Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bravúr lenne a pont az listavezető otthonában

A Simple Női Liga 16. fordulójában három veretlenül megvívott mérkőzés után, az éllovas MTK otthonába látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata.

Bravúr lenne a pont az listavezető otthonában

Az ETO FC női csapata nagyszerűen kezdte a bajnokság tavaszi szezonját, ugyanis a lányok két győztes meccs után, múlt héten a tabellán negyedik Astra ellen játszottak gól nélküli döntetlent. Ezekkel az eredményekkel a gárda elmozdult az utolsó, már biztos kieső helyről, és reális esélye van akár az 5. hely megszerzésére is. A következő fordulóban nagyon nehéz feladat előtt állnak Menczeles Iván tanítványai, ugyanis a legnagyobb bajnoki esélyes, jelenleg is listavezető MTK lesz az ellenfél. A fővárosi együttes eddigi tizenöt mérkőzéséből tizenhármat megnyert, egyszer döntetlent játszott, és szintén egy alaklommal szenvedett vereséget. A válogatott játékosok és idegenlégiósok sorát felvonultató MTK-val szemben Menczeles Iván nyugodt játékot vár a lányoktól, ahol a csapatnak nincs veszítenivalója, ettől függetlenül mindent meg fognak tenni egy jó eredmény eléréséért.

- Annak tükrében, hogy a Magyar Kupában az Astra megverte a Diósgyőrt, egy nagyon értékes pontot szereztünk múlt héten, ami akár lehetett volna három is – kezdte Menczeles Iván. – Célunk, hogy ezt a sikeres sorozatot tovább vigyük. Az első számú bajnoki esélyeshez látogatunk a következő fordulóban, ahol a papírforma szerint nem mi vagyunk a favoritok, de nem feltartott kézzel megyünk, és véleményem szerint minden mérkőzéshez úgy kell állnunk, hogy reális esélyünk van a győzelemre. Most is azt szeretném, ha tudnánk helyzeteket kialakítani, hiszen a mi esetünkben kellenek a bravúrok is, és mindjárt itt is van a lehetőség. Úgy gondolom, hogy ez az NB I-es női mezőny teljesen kiegyensúlyozott, bárki kikaphat bárkitől. Jó passzban van a csapat, minden téren, taktikailag és emberileg is egységesek vagyunk. Most meg tudjuk mutatni a pályán, hogy erősek vagyunk. Azon a BKV-pályán, ami nekem nem idegen közeg, ismerem a pálya minden szegletét. Tudjuk, hogy egy tehetséges fiatal csapathoz látogatunk, amelyik nem véletlenül vezeti a bajnokságot, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy az ETO-t megfelelően képviseljük, és örömet okozzunk szurkolóinknak és a városnak.

További híreink

Vasakarattal Vasban a pontokért

Vasakarattal Vasban a pontokért

Két hét után folytatódnak a Simple Női Liga küzdelmei, ahol az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata Szombathelyen, a Haladás-Viktória ellen lép pályára a 17. fordulóban, pénteken 16 órától.

Döntetlen a bosnyákok ellen, Kovács Laurával a pályán

Döntetlen a bosnyákok ellen, Kovács Laurával a pályán

Gól nélküli döntetlent játszott a női magyar labdarúgó válogatott Bosznia-Hercegovina nemzeti tizenegye ellen az új szövetségi kapitány, Margret Kratz első mérkőzésén. A találkozón pályára lépett, és fél órát játszott az ETO FC Győr játékosa, Kovács Laura.

Érvényesült a papírforma

Érvényesült a papírforma

A Simple Női Liga 16. fordulójában a listavezető MTK Hungáriához látogatott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, hogy a jő erőkből álló, válogatott játékosokkal teletűzdelt fővárosi gárda 2-0-s győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink