Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Felemás hetet zártak utánpótlás-csapataink a bajnokságaikba.

Utánpótlás-híradó

Fotó: dvtk.eu

U16

ETO FC Győr - DVSC  1-2 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Büki.

ETO FC: Csáktornyai - Bíró (Kelemen), Horváth B. (Umathum), Kulcsár, Török, Vingler, Balogh Á., Bánáti (Süveges), Moharos, Bajtel, Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Bajtel.

Bognár Zsolt: - Egy szervezet és agresszív ellenfél ellen játszottuk, akik szinte csak kontratámadásokra alapoztak. Az első félidőben hiába volt meg a labdabirtoklásunk, és a területek az építkezésre, nem volt átütő erő játékunkban, és az ellenfél kontráit sem tudtuk sok esetben levédekezni. A második játékrészt nagyon jól kezdtük, és több szép támadást is vezettünk, amiből sikerült is egyenlíteni. Ebben a periódusban úgy látszott, hogy a fordítás is meglehet, de egy újabb hibánkat kihasznált a Debrecen és megnyerte a mérkőzést. Még messze van az őszi formája a csapatnak, de ebből a mérkőzésből is próbálunk tanulni, és csak előre tekinteni, mert nagy jó kis csapatunk van, amit vissza kell terelgetni a helyes útra, ami az én és a stábom feladata lesz. Gratulálunk a Debrecennek a győzelemhez!

 

U14

DVTK – ETO FC Győr 2-3 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Balogh T.

ETO FC: Kocsis – Zója, Koncz, Csorba N. (Varga M.), Garai, Árpási (Szecsődi B.), Pénzes, Beődi, Szecsődi M. (Gueth), Csorba D. (Herczeg), Barna. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Koncz, Barna, Garai.

Tuifel Péter: - Fordulatos mérkőzésen, az összkép alapján megérdemelt győzelmet arattunk az átmeneteket jól kihasználó DVTK ellen.

 

U13

ETO FC Győr – MTE 1904 3-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Czinder.

ETO FC: Hajczinger B. - Csizmazia Á., Bősze L., Prettenhoffer M., Lukácsy M., Somogyi Á., Czuppon B., Molnár Z., Járeb M., Algács N., Méhes D. Csere: Szabó K., Havasi Cs., Ferenczi Zs., Kern D., Borbély L., Csiszár- Peidl D., Mészáros Á. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Algács (2), Czuppon.

Sárközi Attila: - Az első félidőben nagyon hamar vezetést tudtunk szerezni. Egy-két jó labdajáratás és támadás vezetés is volt, de sajnos a játékunk a játékrész második felére lelassult, és több rossz egyéni teljesítmény volt. A második félidőben rendeztük a sorokat, és sok pozitív dolog volt a játékban, a ritmus is jobb volt. Két szép gólt szereztünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U12

ETO FC Győr-MTE 1904 0-0

Győr, ETO Park. V.: Kolozsvári.

ETO FC: Lengyel (Deli) - Kun-Putics (Béres), Pécskai, Cserny, Mészáros Zs. (Makkos), Mitring, Kovács B. (Adi), Ölbei, Steszli (Vitális N.). Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - Az első félidőben a nagy mezőnymunka ellenére kevés helyzetet tudtunk kialakítani, és a támadószekcióban játszó fiúkból is hiányoltam a kreativitást, a rámenősséget. Ennek ellenére is előnnyel mehettünk volna a szünetre. Egy kis átszervezés után a pálya tengelyében stabilabbak lettünk, de ekkor már a frissesség, a dinamika hiányzott, hogy igazán meggyőzőek és hatásosak legyünk támadásban. A mérkőzés legvégén egy nagyszerű támadás után ellenfelünk a gólvonalról mentett. Nyomás alatt a labdakihozatalinkba többször is hiba csúszott, de az elmúlt hetekben gyakorolt játékelemekből sokat visszakaptam. Az eredmény miatt természetesen csalódottak voltak a fiúk, de el kell fogadnunk, hogy a mai szervezett, masszív ellenfelünk ellen összességében kevés lehetőséget tudtun k kialakítani. A csapat támadójátékát kell többet gyakorolnunk, fejlesztenünk a következő hetekben. Mitring Marcit, Cserny Kristófot és Pécskai Csongort szeretném kiemelni, mert rengeteget dolgoztak a mérkőzésen. Ezúton is mielőbbi jobbulást kívánok a mérkőzésen súlyosan megsérült Kun-Putics Beninek!

 

Leány U19

Astra -ETO FC Győr 3-2 (2-1)

Budapest, (CSHC '94 SE Sporttelep). V.: Pozsonyi.

ETO FC: Bokros - Szabó Sz. (Tóth S.) Virág, Maráz, Fülöp D, Süveges (Bódai) Fülöp H., Nagy K. (Győri), Plóner, Horváth C., Szatmári. Edző: Süle János.

Gsz: Fülöp H., Bódai.

Süle János: - A foci sokszor igazságtalan! Itt arra gondolok, hogy ma sem a jobbik csapat nyert! Végig mi játszottuk a játékot, de az ellenfél lőtte a több gólt. Persze mi is hozzásegítettük őket, mert a találataikat buta, főleg egyéni hibák előzték meg. Ennek ellenére nem tört meg a csapat, pedig háromszor is hátrányba kerültünk, de végig gyűrték a lányok a meccset, és játékban felül is kerekedtek az Astrán. Két alkalommal sikerült is visszajönni a mérkőzésbe, egalizáltuk az eredményt, de a harmadik bekapott gólra már sajnos nem tudtunk válaszolni, pedig az utolsó másodpercig benne volt a meccsbe minimum a döntetlen eredmény! Ma a szerencse is elpártolt tőlünk, így egy szoros vereséget szenvedtünk egy, amúgy jó képességű csapat ellen!

 

Leány U16

ETO FC Győr - PMFC 0-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Szikra.

ETO FC: Kovács L. - Kaposi (Patyi), Kuntzl, Máthé, Horváth J., Konrád, Tóth Sz. (Sümeghy), Kovalter (Farkas L.), Hécz, Rozs, Hordós (Halmai). Edző: Rácz Zsófia.

Rácz Zsófia: - A játék minden elemében felülmúltuk a pécsi csapatot, kivéve egy dologban, méghozzá a helyzetkihasználásban. A látottak alapján nem reális az eredmény, de mint tudjuk, a focit gólra játsszák.

 

Leány U14

Balatonfüred FC - ETO FC Győr 0-0

ETO FC: Csóti (Hideg) – Stróbli (Krasznai) Halmai, Domján, Szilvás (Kristofori), Büki (Böröczky), Tóth Sz., Hordós (Kéri), Szabó P. (Borbély). Edző: Tóth Alexandra.

Tóth Alexandra: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Balatonfüreddel. Egy szervezett csapat ellen, viszonylag sok helyzetet dolgoztunk ki, de az utolsó pillanatban az ellenfél mindig tisztázni tudott. Gratulálok mindkét csapatnak a jó játékhoz!


További híreink

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink