Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Huszár(os) második félidő

Az elmúlt héten az összes pályára lépő utánpótlás-csapatunknak sikerült begyűjtenie a három pontot. Az U16-os gárdánk hátrányból felállva, Szombathelyen, az Illés Akadémiát győzte le 4-2-re, többek között Huszár Marcell két góljának köszönhetően.

Huszár(os) második félidő

Bognár Zsolt együttese, miután a tizenkét csapatos kiemelt bajnokság 4. helyén végzett, így az „A” jelű csoportba került a folytatásra. Itt, többek között a sok hiányzó alapember miatt nem indított jól a csapat, két vereséggel rajtoltak, ám a harmadik körben már döntetlent játszottak a bajnokság egyik fő esélyesének tartott Ferencváros otthonában. Múlt hét végén pedig már a győzelmet is sikerült megszerezniük, egy fordulatos mérkőzésen 4-2-re győzték le Szombathelyen az Illés Akadémia gárdáját. A találkozón két gólt szerzett Huszár Marcell, aki ezzel nagyban hozzájárult az első győzelemhez.

Az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna – kezdte Huszár Marcell. – Volt egy helyzetem, a kapustól sikerült megszereznem a labdát, majd berúgtam a rövidbe. Az edző ezután meg is jegyezte, ha kihagytam volna, akkor lecserél. A második félidőben már sokkal jobban játszottunk, érződött a társaimon is, hogy megvan a kellő önbizalom. A mérkőzés ezen szakaszában kiharcoltam egy büntetőt, amit gólra váltottam, tehát nagyon boldog vagyok, hogy két góllal hozzá tudtam járulni a győzelemhez. Egy öngóllal ezután 3-1-re el tudtunk lépni, de ekkor még válaszolt az ellenfél, kaptunk egy szerencsétlen gólt, majd a mérkőzés végén tudtunk rúgni még egyet, amivel lezártuk a találkozót.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten folytatódtak az utánpótlás-bajnokságok, ahol fiú csapataink közül minden korosztály pályára lépett, míg a lányoknál az U19 és az U16 játszott bajnokit.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink