Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Sikeres hetet tudhatnak maguk mögött utánpótlás-csapataink, hiszen az összes pályára lépő együttesünk begyűjtötte a három pontot.

Utánpótlás-híradó

U16

Illés Akadémia - ETO FC Győr 2-4 (1-1)

Szombathely, Illés Akadémia. V.: Kovács B.

ETO FC: Csáktornyai -  Bíró (Kelemen), Horváth (Umathum), Kulcsár, Török, Vingler, Balogh (Fekete), Bánáti (Balajthy), Moharos, Bajtel(Süveges), Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Huszár (2), Balajthy, Moharos.

Bognár Zsolt: - Egész mérkőzés alatt irreális időjárási körülmények voltak, amihez az első félidőben nehezen alkalmazkodtunk, ez azonban elfogadhatatlan, és erre nem foghatjuk a gyenge játékot. Lassan, körülményesen és ritmustalanul játszottunk, talán a rúgott gól az egyetlen pozitívum az első félidőben. A második játékrészben mintha új csapatot láttam volna, minden tekintetben az ellenfél fölé nőttünk, és végig uralva a második félidőt, szép és taktikus játékot játszva, megérdemelten nyertük meg a találkozót. Az eredményhez és a második félidei játékhoz gratulálok a csapatnak!

 

U14

PFLA - ETO FC Győr 1-2 (1-1)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Rózsa.

ETO FC: Papp - Zója, Varga M., Csorba N., Garai, Árpási, Szerémi (Szecsődi), Beődi, Pénzes (Gueth), Csorba D., Barna. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Barna, Garai.

Tuifel Péter: - A nagy szélben lejátszott mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott csapatom, mert több veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára.

 

U13

ETO FC Győr - Nagykanizsa 9-0 (6-0)

Győr, ETO Park. V.: Horváth M.

ETO FC: Szabó K. - Csizmazia Á., Bősze L., Prettenhoffer, Lukácsy, Somogyi Á., Molnár Z., Czuppon, Szabó L., Algács, Méhes. Cserék: Hajczinger, Kern, Borbély L., Járeb, Mészáros Á., Havasi, Ferenczi, Csiszár-Peidl. Edző: Sárközi Attila.

Gsz: Méhes (3), Czuppon (2), Mészáros, Algács, Molnár Z., Szabó L.

Sárközi Attila: - Az első, és a második félidei hozzáállással és a játék ritmusával is elégedett vagyok. Gyorsan, sokat passzolva tudtuk nyomás alatt tartani az ellenfelünket. Sok helyzetet alakítottunk ki. Labdabiztosan, jó elvekben játszottunk.  A visszatámadásainknak még gyorsabbnak és agresszívabbnak kell lenniük. Gratulálok a csapatnak!


U12

ETO FC Győr - Nagykanizsa 4-0 (3-0)

Győr, ETO Park. V.: Kajtár.

ETO FC: Lengyel (Deli) - Kun-Putics (Makkos), Pécskai, Mitring, Béres (Kovács B.), Vitális N., Kiss B. (Mészáros Zs.), Ölbei, Steszli. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Steszli, Pécskai, Mészáros Zs., Kovács B.

Lakatos Attila: - A végig teljesen deffenzív felfogású ellenfél ellen próbáltunk türelmesen játszani, amibe alkalmanként mi is, és a labdajáratásaink is belelassultak. Gyakran hat-hét ellenfél tömörült a büntetőterületen belül, ami ellen átlövésekkel próbálkoztunk. Ma kevés váratlan megoldásunk volt, ha az ellenfél mögé tudtunk kerülni, akkor a passzaink pontatlanságai miatt nem sikerült gólt szerezni. Annak ellenére, hogy a támadójátékban többször is beszűkítettük a területet, ebben mégis előrelépést tapasztaltam az elmúlt mérkőzésekhez képest. Kicsit több kreativitással, vagánysággal, váratlan megoldással több gólt is szerezhettünk volna. A mai napon Ölbei Barnabást egyéni megoldásaiért és Pécskai Csongort határozott játékáért, kitűnő átlövéseiért szeretném kiemelni.

További híreink

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink