Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Ruisz remekelt a premierjén

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában, hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol 1-1-es döntetlent játszott az Aqvital FC Csákvár együttesével.

Ruisz remekelt a premierjén

Nem sikerült mind a három pontot itthon tartania az ETO FC csapatának, amely az első félidőben begyűjtött hátrányát a mérkőzés hajrájában, Molnár Rajmund révén dolgozta le. Csató Sándor vezetőedző ezúttal sem volt könnyű helyzetben, hiszen ismét több játékosát kellett nélkülöznie. Ezúttal Priskin Tamáson kívül Gundel-Takács Bence sem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére, így a kapuban a tizenkilenc esztendős Ruisz Barnabás kapott helyet, aki élete első NB II-es bajnokiján védett, és megbízható teljesítményt nyújtott.

-  Ez volt az első meccsem az ETO felnőtt csapatában, ami nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra – kezdte Ruisz Barnabás. – Az első félidőben meglepett minket az ellenfél, és nem tudtuk a játékunkat megvalósítani. Velünk ellentétben, a Csákvár több helyzetet is ki tudott alakítani. Szerencsére többször is sikerült hárítanom. A góljuk egy megpattanó, szerencsétlen szituációból született. A második játékrészben valamelyest jobb lett a játék képe, beszorítottuk a Csákvárt. Ekkor több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, amiből egyet értékesíteni tudtunk. Nagyon boldog vagyok, hogy két bravúrral sikerült hozzájárulnom a pontszerzéshez. Az eredménnyel nem lehetünk elégedettek, ettől függetlenül nekem ez egy hatalmas élmény volt, és bízom benne, hogy nagyon sokszor állhatok még az ETO kapujában.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink