Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ruisz remekelt a premierjén

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában, hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol 1-1-es döntetlent játszott az Aqvital FC Csákvár együttesével.

Ruisz remekelt a premierjén

Nem sikerült mind a három pontot itthon tartania az ETO FC csapatának, amely az első félidőben begyűjtött hátrányát a mérkőzés hajrájában, Molnár Rajmund révén dolgozta le. Csató Sándor vezetőedző ezúttal sem volt könnyű helyzetben, hiszen ismét több játékosát kellett nélkülöznie. Ezúttal Priskin Tamáson kívül Gundel-Takács Bence sem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére, így a kapuban a tizenkilenc esztendős Ruisz Barnabás kapott helyet, aki élete első NB II-es bajnokiján védett, és megbízható teljesítményt nyújtott.

-  Ez volt az első meccsem az ETO felnőtt csapatában, ami nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra – kezdte Ruisz Barnabás. – Az első félidőben meglepett minket az ellenfél, és nem tudtuk a játékunkat megvalósítani. Velünk ellentétben, a Csákvár több helyzetet is ki tudott alakítani. Szerencsére többször is sikerült hárítanom. A góljuk egy megpattanó, szerencsétlen szituációból született. A második játékrészben valamelyest jobb lett a játék képe, beszorítottuk a Csákvárt. Ekkor több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, amiből egyet értékesíteni tudtunk. Nagyon boldog vagyok, hogy két bravúrral sikerült hozzájárulnom a pontszerzéshez. Az eredménnyel nem lehetünk elégedettek, ettől függetlenül nekem ez egy hatalmas élmény volt, és bízom benne, hogy nagyon sokszor állhatok még az ETO kapujában.

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink