Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak a küzdelmek az utánpótlás-bajnokságokban, ahol a fiúknál az U15-ös és a legkisebb csapatokon kívül mindenki pályára lépett, a lányoknál pedig egyedül az U14 játszott, akik magabiztos győzelmet arattak.

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – Vasas Kubala Akadémia 3-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Farsang.

ETO FC: Kantó - Wágenhoffer, Pereira, Molnár M., Tamás, Rébék (Karvaj), Tuboly (Varga M.), Lacza (Molnár R.), Hanzli (Lasz), Erdei, Major (Ignácz). Edző: Tóth László.

Gsz.: Molnár R. (2), Erdei.

Tóth László: - Férfias küzdelem volt a mai, nagyon magas fizikai mutatókkal. Első félidőben széllel szemben nem játszottunk jól, pontatlanok voltunk, és az ellenfelünk íveléseit követő átmeneteket nem tudtuk jól lereagálni. A második játékrészben fordult minden. Nagy nyomás alá helyeztük a Vasast, csak idő kérdése volt, hogy mikor találunk be. Feljavult a játékunk, és az átmeneteink jól működtek. Gratulálok a csapatnak, erős ellenfelet győztünk le!

 

U17

ETO FC Győr - UTE 1-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Hegedüs.

ETO FC: Mátyus – Bognár B. (Bartossik), Csáki, Óvári, Demkó, Vingler, Urblík (Horváth M.), Németh O. (Kulifay), Deákovits, Mázsás (Süveges), Mitring. Edző: Laczkó János.

Gsz.: Mitring.

Laczkó János: - Nagyon hamar megszereztük a vezetést a szervezett UTE ellen. A mérkőzés nagy többségében a mi elképzelésünk érvényesült, de nem tudtunk több gólt szerezni. A hetvenedik perc környékén jött egy kis holtpont, és ezt kihasználva, az ellenfél szépített. Ha az adódó lehetőségeink közül kihasználunk egyet, vagy kettőt, akkor a mérkőzést hamarabb is eldönthettük volna. A csapatnak a játékfelfogásért gratulálok!

 

U16

Ferencvárosi TC - ETO FC Győr 0-0 (0-0)

Budapest, Népliget. V.: Polyák.

ETO FC: Csáktornyai - Kelemen (Bíró), Horváth B., Kulcsár M., Kráz (Török), Balogh Á., Bánáti (Fekete M.), Balajthy (Zsédely), Moharos, Bajtel, Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Bognár Zsolt: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy nagyon erős és racionális focit játszó Ferencváros ellen. Az első félidőben a védekezésünkben voltak hibák, és kicsit tompák voltunk, de újra azt a játékot láttam, amit az ősz folyamán. A második félidőben már sikerült labdabirtoklási fölényt is kialakítani, és uralni a játékot, sőt a helyzeteink is megvoltak ahhoz, hogy nyerjünk. A mutatott játékkal és mentalitással elégedett vagyok, az eredmény pedig igazságos, amihez mind a két csapatnak jár a gratuláció!

 

U14

MOL Fehérvár FC – ETO FC Győr 0-0

Székesfehérvár, MOL Aréna. V.: Rózsa Ádám.

ETO FC: Kocsis – Zója, Koncz, Csorba D., Csorba N., Árpási, Szerémi, Pénzes, Barna, Szép, Beődi. Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Mindkét csapat próbált építkezni és játszani, s mivel a Vidi is jól csinálta ezt, ezért nehéz mérkőzést játszottunk. Két nagy lehetőségünk adódott a gólszerzésre, sajnos ezek kimaradtak, így igazságos döntetlen született.

 

U13

lllés Akadémia - ETO FC Győr 5-0 (2-0)

ETO FC: Hajczinger B. - Csizmazia Á., Mészáros Á., Prettenhoffer M., Lukácsy M., Somogyi Á., Molnár Z., Méhes D., Borbély L., Algács N., Járeb M. Csere: Szabó K., Havasi Cs., Pomper P., Kern D., Csiszár-Peidl D. Edző: Sárközi Attila.

Sárközi Attila: - Az első és második félidőben voltak jó momentumok és támadás építések. Sajnos mind a két játékrészben súlyos egyéni hibákat követtünk el, amiből gólokat kaptunk. Nagyon sokat kell javítanunk a védekezésünkön!

 

U12 (03.10.-felkészülési mérkőzés)

Főnix Gold FC - ETO FC Győr 0-4 (0-0,0-3)

Székesfehérvár, Főnix Park.

ETO FC: Deli P. - Pécskai Cs., Bősze L., Csernyi K., Béres B., Vitális N., Ölbei B., Czuppon B., Balaskó M. Cserék: Lengyel H., Kun-Putics B., Adi M., Mitring M., Steszli A., Kiss B., Mészáros Zs. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Balaskó M. (2), Czuppon, Kiss B.

Lakatos Attila: - A mérkőzés első öt percében álmosan kezdtünk, csak fokozatosan vettük fel a játék ritmusát. Az első harmadban sok volt a felesleges labdavezetésünk, rohanásunk, a három belső középpályás összhangja sem volt megfelelő. Játékunk a második harmadban vált nagyon magabiztossá, ekkor szép támadásépítéseket, türelmes labdajáratásokat, helyenként ügyes, kombinatív játékot láttam a csapattól. A harmadik harmadban jó felfogásban, de kissé lassan játszottunk. A jövőben szükséges lesz a labda nélküli mozgások, az ellenféltől való elszakadások minőségi javulása, mert nyomás alatt ma is előfordult, hogy elakadtak a labdakihozatalaink. A mérkőzésen minden labdáért, területért meg kellett küzdenünk, így nagyon hasznos hetvenöt percen vagyunk túl.

 

U12 (03.13.)

llés Akadémia - ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Szombathely, Illés akadémia.

ETO FC: Deli P. (Lengyel H.) - Pécskai Cs., Bősze L., Csernyi K., Béres B. (Mészáros Zs.), Czuppon B., Mitring M. (Kun-Putics B.), Kiss B. (Adi M.), Ölbei B. (Kovács B.). Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Ölbei B.

Lakatos Attila: - Az első félidőben tudatosabb, szervezettebb volt a játékunk, de helyzeteket mégsem sikerült kialakítanunk, mert a támadóharmadra elfogyott a lendületünk, többször is lassan járattuk a labdát, vagy épp nagyon beszűkítettük a területet. A második félidőben - amikor néha már rohanásba ment át a játékunk - mégis több helyzetet is kidolgoztunk, de a vezető gól után nem sikerült lezárni meccset. Összességében többet vártam a csapatunktól a heti edzésen, edzőmeccsen látottak alapján, így kissé csalódottan utazunk haza.

 

Leány U14

ETO FC Győr – Veszprémi Foci Centrum 7-0 (4-0)

Győr, ETO Park. V.: Kovács G.

ETO FC: Csóti – Domján, Borbély P., Stróbli (Kristofóri), Szilvás, Hordós (Tóth Sz.), Kovalter, Büki (Böröczky), Szabó P. (Hideg). Edző: Újvári Krisztina   

Gsz.: Büki (2), Tóth Sz. (2), Hordós (2), Böröczky.

Újvári Krisztina: Fegyelmezetten játszottak a lányok, ami meg is látszódott az első félidőben, négy gólt szereztünk. A cserék jól szálltak be a játékba, szép támadás felépítéseket láthattunk a mérkőzésen. A második játékrészben felszabadultan játszottak a lányok, és ezzel bebiztosították a győzelmüket. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Külön kiemelném Csóti Krisztinát, aki kapott gól nélkül lehozta meccset. A Veszprémnek további sok sikert kívánok!

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten folytatódtak az utánpótlás-bajnokságok, ahol fiú csapataink közül minden korosztály pályára lépett, míg a lányoknál az U19 és az U16 játszott bajnokit.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink